Μενίδι: «Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε η 40χρονη δολοφονημένη – Ανθρωποκυνηγητό για τον εν διαστάσει σύζυγο της

16 Μαΐου 2024

Τις τελευταίες, δραματικές στιγμές που έζησε η 40χρονη στο Μενίδι προτού πέσει νεκρή από το μαχαίρι του δολοφόνου της περιγράφει μια κάτοικος της περιοχής η οποία έμαθε τα τραγικά νέα από έναν πελάτη της.

«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε η 40χρονη δολοφονημένη

Όπως περιγράφει η επιχειρηματίας, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί της, ο πελάτης άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει ‘κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία’.

Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα αλλά και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία.

Η κοπέλα φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια’ και αυτός φώναξε την Αστυνομία», αναφέρει.

όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, οι πρώτες ενδείξεις «δείχνουν» γυναικοκτονία, σε μία υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει πολλές ομοιότητες με τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους.

Ειδικότερα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης γυναίκας, με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη στη μέση του δρόμου, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Η τοποθεσία που βρέθηκε γυναίκα νεκρή στο Μενίδι / Φωτ.: flash.gr
Η τοποθεσία που βρέθηκε γυναίκα νεκρή στο Μενίδι / Φωτ.: flash.gr

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή στο σημείο γύρω στις 06:00 το πρωί ένας περαστικός, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές και άμεσα στο σημείο έφθασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Αμέσως οι Αρχές έλεγξαν το background της 40χρονης το οποίο δυστυχώς συμπεριελάμβανε τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία κατά του συζύγου της. Έτσι ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγός της αυτή τη στιγμή είναι ο βασικός ύποπτος για την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα, η οποία είναι 40 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, έφερε έφερε χτύπημα από μαχαίρι στην κοιλιά ενώ δίπλα της βρέθηκε μια τσάντα.


[There are no radio stations in the database]