Κλειστά τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μαΐου

16 Μαΐου 2024

Κλειστά θα είναι τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου λόγω του τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα. Ταυτόχρονα  κλειστό θα είναι το άλσος της περιοχής από τις 28 έως τις 30 Μαΐου ενώ θα ισχύσουν και πρόσθετα μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

Αυστηρές ρυθμίσεις σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου γύρω από το γήπεδο, που θα διεξαχθεί ο τελικός. Τα μέτρα θα αφορούν σε απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης του χώρου

Εξαίρεση εισάγεται για τους χρήζοντες βοήθειας, τις ευπαθείς ομάδες, τα άτομα με αναπηρία αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής.

Πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν μόνο διαπιστευμένα οχήματα και άτομα. Η οδός Καππαδοκίας και η οδός Πίνδου θα είναι κλειστές, όπως και μέρος της λεωφόρου Δεκελείας.

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα και στη δημοτική ενότητα Χαλκηδόνας καθώς επίσης και στους δήμους Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης και Γαλατσίου.

Εκτός της περιοχής γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα υπάρξουν επιπλέον κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική οδό, η οποία θα είναι κλειστή στις 29 Μαϊου από το ύψος Αχαρνών έως τη Μεταμόρφωση.

Κλειστή θα είναι και η γέφυρα Βρυούλων. Αντίστοιχες ρυθμίσεις θα γίνουν στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα ενώ τροχονομικά μέτρα θα ληφθούν σε όλη την Αθήνα, ορισμένα μάλιστα από τις 28/5. Αλλαγές θα γίνουν επίσης στα δρομολόγια της γραμμής 1 του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου.

Τι απαντά στα δημοσιεύματα για το γήπεδο της ΑΕΚ η Περιφέρεια Αττικής -  Ενυπόγραφα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]