Κάθε μέρα και “χειρότερα” η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

16 Μαΐου 2024

Κάθε μέρα και “χειρότερα” η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς του λεκανοπεδίου και σήμερα Πέμπτη στο Κηφισό και στην Αττική Οδό καθώς και σήμερα σημειώθηκε τροχαίο

Στην Αττική Οδό σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, στο ύψος της Κηφισίας, με αποτέλεσμα η αριστερή λωρίδα να μείνει κλειστή για λίγα λεπτά και τις καθυστερήσεις να είναι της τάξης των 20′-25′ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας

Με αργό ρυθμό κινούνται οι οδηγοί των οχημάτων και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως και το ύψος της Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα παρατηρούνται οι σημαντικότερες καθυστερήσεις.

Μποτιλιάρισμα συναντούν οι οδηγοί στην κάθοδο της Εθνικής Οδού από Μεταμόρφωση μέχρι Ρέντη και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Κίνηση καταγράφεται και σε Μεσογείων, Κηφισίας προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου προς Πειραιά.

Δύσκολη είναι η κατάσταση σε Πέτρου Ράλλη, Αχαρνών, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, στην Λ. Ποσειδώνος, στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας αλλά και λιμάνι του Πειραιά όπου επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20′-25′ από Φυλής έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10′-15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας (Περιφ. Υμηττού), 5′-10′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]