Viral έγινε η αντίδραση του βασιλιά Καρόλου μόλις αντίκρυσε το πορτρέτο του ( video)

15 Μαΐου 2024

Σοκαρισμένος έδειξε ο ο βασιλιάς Κάρολος την ώρα που τράβηξε την κουρτίνα για τα αποκαλυπτήρια  του πρώτου επίσημου πορτραίτου του ως μονάρχης, παρουσία και της βασίλισσας Καμίλα στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, με την αντίδραση του να γίνεται  Viral 

Η αλήθεια είναι ότι η αντίδραση του έδωσε τροφή για πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε  ότι ο βασιλιάς «φρίκαρε όταν είδε τον εαυτό του» και αναδημοσίευσε το βίντεο, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν με ανάλογο τρόπο την αντίδρασή του.

Κάποιοι εκ των χρηστών υποστηρίζουν ότι φρίκαρε, κάποιοι άλλοι ότι προσπάθησε να αυτοσαρκαστεί, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι η έκφραση της απέχθειας έγινε όταν το πανί με το οποίο ήταν καλυμμένο το πορτρέτο πήγε να πέσει πάνω του και τον ακούμπησε στιγμιαία.

Βασιλιάς Κάρολος: Φρίκαρε στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του

Από την πλευρά του, ο ζωγράφος  Jonathan Yeo  αποτύπωσε τον βασιλιά Κάρολο σε ένα αφηρημένο φόντο με κόκκινο χρώμα στο προσκήνιο, αφήνοντας στο επίκεντρο μόνο το πρόσωπό του. αναφέροντας  ότι εμπνεύστηκε από το ζωηρό κόκκινο χρώμα της στολής συνταγματάρχη της Ουαλικής Φρουράς που είχε ο μονάρχης και που  μετά την ενθρόνισή του τον ρόλο αυτόν ανέλαβε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και δήλωσε: «Ήταν προνόμιο και ευχαρίστηση να μου ανατεθεί από τη The Drapers’ Company να ζωγραφίσω αυτό το πορτρέτο της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά, το πρώτο που αποκαλύπτεται μετά τη στέψη του. Όταν άρχισα αυτό το έργο, η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς ήταν ακόμη η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, και όπως η πεταλούδα που ζωγράφισα να αιωρείται πάνω από τον ώμο του, έτσι και αυτό το πορτρέτο εξελίχθηκε καθώς ο ρόλος του θέματος στη δημόσια ζωή μας μεταμορφώθηκε. Είμαι αφάνταστα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να απαθανατίσω έναν τόσο εξαιρετικό και μοναδικό άνθρωπο, ειδικά την ιστορική στιγμή που έγινε βασιλιάς».

Το πορτρέτο θα εκτεθεί δημόσια για έναν μήνα στην γκαλερί Philip Mould Gallery στο Λονδίνο, από τις 16 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου. Επισημαίνεται ότι το έργο τέχνης αναμένεται να εκτεθεί στο Drapers’ Hall από τα τέλη Αυγούστου. Οι επίσημες φωτογραφίες πορτρέτου του βασιλιά Καρόλου Γ’ κυκλοφόρησαν μετά τη στέψη του, που έγινε τον Μάιο του 2023.

Βασιλιάς Κάρολος: Φρίκαρε στα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου του ΒΙΝΤΕΟ

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]