Ψάχνουν ακόμα τον οδηγό και συνοδό που ξέχασαν τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο

15 Μαΐου 2024

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, με ένα 5χρονο αγοράκι να μένει ξεχασμένο μέσα σε σχολικό λεωφορείο για περισσότερες από 6 ώρες, με τον οδηγό και την συνοδό να μην έχουν ακόμα εντοπιστεί από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού προχώρησε σε καταγγελία και έχει σχηματισθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος του οδηγού του σχολικού λεωφορείου, της 70χρονης συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των σχολικών που είχε μισθώσει η Περιφέρεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως στις 08:00 παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Φαίνεται πως το αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις 14:00 το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]