Το απόλυτο χάος στους δρόμους του Λεκανοπεδίου – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο Κηφισό

15 Μαΐου 2024

Ταλαιπωρία θα υποστούν για μια ακόμα ημέρα οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους του Λεκανοπεδίου, καθώς ο Κηφισός,, η εθνική οδός και η Αττική οδός είναι μπλοκαρισμένοι με ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μετά από τροχαία που έχουν σημειωθεί

Στο Κηφισός τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν λόγω δύο τροχαίων που σημειώθηκαν νωρίτερα και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα η κίνηση να χτυπάει κόκκινο, από την Καλυφτάκη μέχρι το Αιγάλεω, λόγω καραμπόλας 5 οχημάτων, τριών φορτηγών και δύο ΙΧ, από το ατύχημα έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές στην κάθοδο της Εθνικής Οδού.

Τροχαίο στην κάθοδο προς Πειραιά, σημειώθηκε στο ύψος της Λένορμαν με αποτέλεσμα η κίνηση να ξεκινάει απο τη Μεταμόρφωση, ενώ στην άνοδο σημειώθηκε στο ύψος της συμβολής με τη λεωφόρο Αθηνών.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οσό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10’-15’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περιφ. Υμηττού) 5′-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει και όσους κινούνται στη Μεσογείων, στην παραλιακή προς τον Πειραιά, στον Άλιμο και το Νέο Φάληρο.

Google

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]