Μητέρα άρπαξε τα παιδιά της με μαφιόζικο τρόπο – Τους απείλησε με πυροβολισμούς

15 Μαΐου 2024

Μητέρα άρπαξε τα παιδιά της από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, στο οποίο φιλοξενούνταν με μαφιόζικο τρόπο, καθώς τους απείλησε με πυροβολισμούς

Η μητέρα τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν», είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού για την αρπαγή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» το συμβάν σημειώθηκε στις 14/05/2024 και ώρα 13:45, όταν η μητέρα προέβη σε αρπαγή των ανηλίκων Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, στο οποίο φιλοξενούνταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής και έκτοτε αγνοούνται.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων από τη μητέρα τους έγινε με μαφιόζικο τρόπο. Παράλληλα, ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” επισήμανε πως είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα η επιμέλεια των παιδιών γιατί κινδύνευαν στο χώρο που ζούσαν.

Amber Alert

«Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν στο χώρο που ζούσαν. Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού για να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία», είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]