Απίστευτη παρενόχληση γυναίκας στην Εύβοια- Την «βομβαρδίζουν» με delivery

15 Μαΐου 2024

Μια απίστευτη παρενόχληση βιώνει εδώ και τρεις μήνες γυναίκα στην Εύβοια, η οποία λαμβάνει καθημερινά παραγγελίες που δεν έκανε ποτέ, από μαγαζιά εστίασης της πόλης.

Συγκεκριμένα, επιτήδιοι, που βρίσκουν προφανώς κάποιου είδους αρρωστημένη ικανοποίηση από την συνεχή όχληση εκείνης και της οικογένειας της, αλλά και τη ζημία που προκαλούν με την ενέργεια τους αυτή σε τοπικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα πραγματοποίησης παραγγελιών για φαγητό, ποτό κ.α, παραγγέλνουν στο όνομά της βάζουν τα στοιχεία της, ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.

Οι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με κουδούνια να χτυπούν απανωτά και να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι της.

Πρόστιμα σε εταιρίες ντελίβερι: Παρέδωσαν παραγγελίες σε επιθεωρητές  εργασίας εν μέσω καύσωνα (vid)

Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψη τους το τί συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους…«πλακατζήδες».

Μάλιστα προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που θεωρητικά αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια. Πρόκειται ενδεχομένως για πακιστανικό νούμερο

Η ίδια έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο, διότι ένα από αυτά τα βραδιά της χτυπούσαν τα κουδούνια και την έβριζαν.

evima.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]