Το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα  πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του

14 Μαΐου 2024

Το φρικτό τρόπο που πέθανε το βρέφος από την Βραυρώνα προσπαθεί να εντοπίσει η ιατροδικαστική υπηρεσία, με τους χειρότερους φόβους να δείχνουν ότι επιβεβαιώνονται καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το βρέφος πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Το νεκρό βρέφος έφερε τραύμα στο κεφάλι και κακώσεις στην κοιλιά και οι ιατροδικαστές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτό προήλθε από ανθρώπινο χέρι ή ήταν αποτέλεσμα της εναπόθεσης του στα σκουπίδια και της μεταφοράς του στη συνέχεια σε χωματερή. Εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις που αναμένεται να δείξουν αν ο θάνατος ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης και αν το μωρό ήταν ζωντανό όταν ο πατέρας του, το πέταξε σε αυτούς τους κάδους έξω από το ξενοδοχείο και πέθανε στη συνέχεια, κλεισμένο στη σακούλα.

Βραυρώνα: Τα «γυρίζει» ο πατέρας, λέει ότι δεν γνώριζε πως στη σακούλα ήταν  το νεκρό βρέφος

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε, την κατάθεση μιας καμαριέρας και συγκατοίκου της μητέρας του βρέφους, στην οποία περιγράφει όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο τη μέρα που η γυναίκα από το Νεπάλ γέννησε.

Η καμαριέρα εργαζόταν τους τελευταίους δύο μήνες στο ξενοδοχείο. Πριν από περίπου έναν μήνα ήρθε για δουλειά μία κοπέλα που είναι και αυτή από το Νεπάλ. Έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, μαζί και με ακόμα δύο κοπέλες από το Νεπάλ. Η κατηγορούμενη δεν ένιωθε καλά, έτσι την αναπλήρωσε εκείνη στη δουλεία της. Οι άλλες δύο γυναίκες συγκάτοικοι δούλευαν και εκείνες εκείνη την μέρα. Η κατηγορούμενη δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο, ούτε για φαγητό.

Αναζητείται νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα- έρευνα για το αν το πέταξαν οι  γονείς • Κανάλι Ένα 90.4

Γύρω στις  17:00 επέστρεψαν στο δωμάτιο τους και η κατηγορούμενη ήταν κλεισμένη στο μπάνιο. Τους είπε πως θα αργήσει πολύ, καθώς είχε διάρροια και να χρησιμοποιήσουν άλλη τουαλέτα, αν θέλουν. Όση ώρα ήταν μέσα στο μπάνιο μουρμούριζε, σαν να τραγουδάει κάτι, ενώ ακουγόταν συνεχώς νερά από τη ντουζιέρα και το καζανάκι να δουλεύει. Έμεινε εκεί μέσα περίπου τρεις ώρες και συνεχώς ακούγονταν αυτοί οι θόρυβοι. Κάποια στιγμή ανησύχησαν πολύ με τις κοπέλες ότι δεν είναι καλά, καθώς δεν τους άνοιγε.

Τότε πήρε η ίδια ένα μαχαίρι και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Είδε την κατηγορούμενη όρθια, φορώντας μόνο το εσώρουχο κι ένα σορτσάκι. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, το οποίο είχε σκουπίσει με τη σφουγγαρίστρα. Τη βγάλανε έξω, έκατσε στο κρεβάτι, αλλά συνέχισε και είχε αρκετή αιμορραγία, οπότε ανησύχησαν. Εκείνη είπε πως είχε περίοδο, και γι’ αυτό τόσο αίμα. Εκείνοι φώναξαν τον σύντροφό της να έρθει από το δωμάτιο. Εκείνος ήρθε μετά από λίγο και τους είπαν να βγουν έξω από το δωμάτιο, για να μιλήσουν. Έμειναν μόνοι τους για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα μπήκαν κι εκείνες στο δωμάτιο. Ο σύντροφος έφυγε, αλλά η κατηγορούμενη δεν ήταν καθόλου καλά.

Έχανε τις αισθήσεις της, οπότε κάλεσαν τη ρεσεψιόν για βοήθεια και εκείνοι κάλεσαν ταξί, που ήρθε και τους πήρε για το νοσοκομείο», είπε η καμαριέρα στην κατάθεσή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]