Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια

14 Μαΐου 2024

Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια γονείς του στην περιοχή της Βραυρώνας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με το MEGA, ο ιατροδικαστής εντόπισε πως το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και όχι νεκρό, όπως υποστήριζαν οι Νεπαλέζοι γονείς του, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ήταν ζωντανό ή όχι.

Πλέον απομένει να φανεί αν το βρέφος δολοφονήθηκε και αν ναι με ποιον τρόπο ή πέθανε στα σκουπίδια όπου το πέταξε ο πατέρας του μέσα σε μια… σακούλα! Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η μητέρα του βρέφους Παράλληλα, προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε η μητέρα του νεογνού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας.

Φρίκη στη Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξαν στα σκουπίδια |  Cretalive ειδήσεις

Σε βάρος της 24χρονης αλλά και τους συντρόφου της που έχει λάβει προθεσμία για αύριο, έχει ασκηθεί δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. «Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια, μαζεύοντας ελιές. Είχα σκοπό να παντρευόμασταν με τον σύντροφο μου, μετά τη γέννα. Αυτό έγινε πριν περίπου 5 μήνες όταν δουλεύαμε σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα.

Δεν έθαψα το παιδί γιατί δεν υπήρχε σώμα, μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου, με τον οποίο είμαστε μαζί από τότε που ήρθαμε στην Ελλάδα, εδώ και 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη στο Νεπάλ», φέρεται να είπε η μητέρα στην προανακριτική της κατάθεση.

Αρτέμιδα-Σπάτα - iRafina

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]