Την Πέμπτη επιστρέφει η “Γη της Ελιάς”- Η Αφροδίτη στέλνει τον Χρήστο «αδιάβαστο»

7 Μαΐου 2024

Την Πέμπτη επιστρέφει η “Γη της Ελιάς”, η Αφροδίτη στέλνει τον Χρήστο «αδιάβαστο»

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει στις οθόνες μας μετά το Πάσχα, αλλά όχι Τετάρτη 8/5, αλλά Πέμπτη 9/5. Για ποιο λόγο γίνεται αυτή η αλλαγή. Ο λόγος που θα δούμε την επιτυχημένη σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς” την Πέμπτη 9/5, είναι λόγω του αυριανού Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου στις 22.00

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 21:00 με νέο επεισόδιο μετά από παύση μιας εβδομάδας λόγω Πάσχα.

Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα τον Χρήστο με την Αριάδνη σε μια τρυφερή στιγμή τους στην ταβέρνα. Η κοπέλα έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της συνειδητοποιώντας ότι ο άντρας της την απατά.

Η Ισμήνη προσπαθεί να την πείσει ότι τίποτα δεν συμβαίνει μεταξύ του άντρα της και της φίλης της. Εκείνη όμως είναι αμετάπειστη. Ξέρει πολύ καλά τι είδε με τα μάτια της.

Στο μεταξύ ο Στάθης προσπαθεί να απομακρύνει την Αριάδνη από τον Χρήστο και την φέρνει σε επαφή με γνωστό του σε ξενοδοχείο. Εκείνη όμως αρνείται να φύγει από την ταβέρνα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αφροδίτη τον πετάει από το σπίτι

Στο μεταξύ, ο Χρήστος θέλοντας να ξανά κερδίσει την Αφροδίτη ζητά από τον Λυκούργο να μεσολαβήσει. Έτσι, λοιπόν, την καλεί στο σπίτι του για να φάνε μαζί και χωρίς πολλές περιστροφές της λέει ότι έμαθε τι έχει συμβεί και της ζητά να μην τινάξει τον γάμο της στον αέρα, όμως εκείνη φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της.

«Εγώ θέλω ο άντρας μου να είναι ερωτευμένος με μένα.. να είναι αμοιβαίο! Όπως είμαι κι εγώ!» του λέει και ο Λυκούργος προσπαθεί να την πείσει πως για τον Χρήστο είναι τα πάντα, όμως μάταια. «Όπως φάνηκε δεν είμαι τα πάντα, αλλά κάτι λιγότερο. Φάε θείο, η ομελέτα δεν τρώγεται κρύα..», του απαντά και κόβει την συζήτηση τους μαχαίρι.

Η Αφροδίτη αντιμετωπίζει στα ίσα τον Χρήστο και του ζητάει διαζύγιο άμεσα. Παράλληλα του ζητάει να φύγει όσο πιο γρήγορα από το σπίτι τους αφήνοντάς τον έκπληκτο από την απόφασή της…

Ο Λυκούργος ζητάει από το Χρήστο να διώξει την Αριάδνη από την ταβέρνα για να μη συνεχιστεί το σούσουρο χωρίς να ξέρει πως η Αφροδίτη του έχει ζητήσει ήδη διαζύγιο.

Μετά την απόφαση της Ασπασίας να γυρίσει πίσω ξανά στον Δημοσθένη, ο άντρας αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένος ξανά. Ωστόσο σύντομα μια αποκάλυψη θα τον κλονίσει.

Η Μαργαρίτα αγνοεί πως ο Δημοσθένης δεν ξέρει ότι ο σύντροφος της Ειρήνης είναι ο Παρασκευάς και άθελά της του το αποκαλύπτει. Τότε ο μαφιόζος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του που δεν είχε καταλάβει κάτι. Ζητάει από τον Βαγιάκο να παρακολουθήσει την Ειρήνη και να τον ενημερώνει.

Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα προειδοποιεί τον Παρασκευά. Ο νεαρός αισθάνεται εκτεθειμένος απέναντί του γιατί γνωρίζει τι άνθρωπος είναι.

Την επόμενη κιόλας μέρα ο Δημοσθένης αναλαμβάνει δράση και πιέζει την Ειρήνη να του πει τα πάντα. Εκείνη του ομολογεί ότι είναι πολύ ερωτευμένη με τον Παρασκευά και θέλει να τον παντρευτεί. Χωρίς να χάσει λοιπόν καιρό καλεί τον Παρασκευά σπίτι. Εκείνος πηγαίνει αν και φοβισμένος.

Ο Δημοσθένης του δίνει τελεσίγραφο να ζητήσει την κόρη του σε γάμο απειλώντας τον πως αν δεν τον ακούσει θα το πληρώσει ακριβά. Ο νεαρός δεν αισθάνεται έτοιμος να να μπει σε υποχρεώσεις αλλά φοβάται τον πατέρα της αγαπημένης του.

Ο Μιλτιάδης, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθεί να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της μικρής Στέλλας. Ο Λυκούργος κάνει μια κουβέντα στην Αφροδίτη, σχετικά με τον Χρήστο και την Αριάδνη, προσπαθώντας να ανιχνεύσει τις προθέσεις της και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του ζευγαριού.

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο μοναστήρι για να προσπαθήσει να πείσει τη Χάιδω να γυρίσει στο σπίτι της, χωρίς να καταφέρει να της αλλάξει τα μυαλά. Ο Κουράκος καταστρώνει ένα σχέδιο, προκειμένου να αναγκάσει τον Χοτζέα να εκδηλωθεί, και παράλληλα η Μαργαρίτα παρακολουθεί τη χήρα του Τάσου.

Σε μια καλά συντονισμένη επιχείρηση, ο αστυνόμος, με βάση τα στοιχεία που έχει χάρη στη βοήθεια της Μαργαρίτας, συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου με τον εραστή της, καθώς και το συνεργό τους, και τους ανακρίνει.

Όταν ο συνεργός τελικά ομολογεί, όλοι με ανακούφιση μαθαίνουν πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα. Την ίδια ώρα, ο Στάθης, με έκπληξη, μαθαίνει ότι η Ασπασία γύρισε στον Δημοσθένη και τους εκφράζει τη χαρά του, ενώ η Κούλα πηγαίνει στο σπίτι τους για φαγητό και παριστάνει πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η χήρα του Τάσου θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστυνόμος Κουράκος θα είναι αυτός που θα δώσει πολύ σύντομα λύση στην μέχρι τώρα άλυτη υπόθεση του φόνου του Τάσου.

Μάλιστα, ο Γιώργης καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσει τη χήρα έπειτα από υπόδειξη της Μαργαρίτας, η οποία συνεχίζει την παρακολούθηση της.

Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει καθώς ο αστυνόμος θα συλλάβει τη χήρα με τον εραστή της, τον Χοτζέα, οποίος με τη σειρά του σύντομα θα ομολογήσει τον φόνο του Τάσου.

Κάπως έτσι, η ώρα της λύτρωσης για την Αρετή μετά από μεγάλο διάστημα παραμονής της στη φυλακή έχει φτάσει. Απαλλάσσεται πλέον από όλες τις κατηγορίες και όλα αυτά χάρη στη Μαργαρίτα.

Η πρώην πλέον γυναίκα του Στάθη Καπερνάρου είχε κατηγορηθεί άδικα για αυτόν τον φόνο και πλέον ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι.

Ο Μάνος και η Μαρίνα απολαμβάνουν την εκδρομή τους στην Κύπρο, μέχρι τη στιγμή που εκείνη ανακαλύπτει το μπουκαλάκι με τις αμφεταμίνες. Έπειτα από αυτό το συμβάν, ο Μάνος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα και η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες είναι πλέον πολύ μεγάλη. Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η Αθηνά στον γάμο, αλλά δεν θέλει με τίποτα να το δει ο Τζον.

Αργότερα οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες στον γάμο και εκείνες δέχονται με μεγάλη χαρά. Ο Πότης αισθάνεται τρόμο όταν ακούει το καινούριο χόμπι που θέλει να αρχίσει η Άννα. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Κούλα τη στιγμή που πάει να γραφτεί στο γυμναστήριο και συναντάει εκεί για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο.

Η απογοήτευση της Αρετής είναι ολοφάνερη τη στιγμή που αποφυλακίζεται και συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς έξω από τη φυλακή, εκτός από τον Λυκούργο. Εκείνος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα, που κυνήγησε την υπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της.

Σύντομα, συγκινημένη, η Αρετή κάνει επίθεση… φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα. Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο ότι βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος την πλησιάζει, για να μάθει τι της συμβαίνει, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει το παραμικρό για τον Μάνο. Μετά την πρόσφατη αδιαθεσία που είχε, ο Κουράκος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά στην Αφροδίτη.

Μάλιστα αποφασίζουν να πάνε στην ταβέρνα για φαγητό. Εκεί όμως, εξαιτίας της Αριάδνης, η ατμόσφαιρα είναι άκρως ηλε- κτρισμένη… Η Άννα μαζί με τον Πότη αρχίζουν… σκοποβολή, που γίνεται το νέο τους χόμπι. Η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω. Ο Μάνος για μια ακόμα φορά αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες.

sportime.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]