Συγκινημένη η Αναστασία Τσέρου: «Δεν μπορώ να συνεχίσω» – Τα καλύτερα λόγια από συμπαίκτες και αντιπάλους

7 Μαΐου 2024

Συγκινημένη η Αναστασία Τσέρου: «Δεν μπορώ να συνεχίσω» – Τα καλύτερα λόγια από συμπαίκτες και αντιπάλους

Το δικό μας κορίτσι η Αναστασία Τσέρου ένα από τα πιο αξιόλογα παιδιά και μια από τις καλύτερες παίκτριες δυστυχώς μετά τον τραυματισμό της δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι του Survivor 2024

Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Final 4 | athlitiko

Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, η Αναστασία Τσέρου χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Εκεί διαπιστώθηκε πως ναι μεν η παίκτρια της μπλε ομάδας θα αναρρώσει πλήρως, αλλά για να γίνει αυτό απαιτούνται θεραπείες που δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συμπαίκτες της εξέφρασαν την επιθυμία να πάνε να την αποχαιρετήσουν στο νοσοκομείο πριν από την επιστροφή της στην Ελλάδα, παρόλα αυτά η Αναστασία τους έκανε την έκπληξη όταν εμφανίστηκε στο συμβούλιο των παικτών φορώντας τον ειδικό νάρθηκα στον λαιμό της, για να τους αποχαιρετήσει. Με δάκρυα συγκίνησης αναφέρει πως δεν ήθελε να φύγει έτσι από το παιχνίδι…

Survivor Spoiler: Τα τελευταία νέα για τον τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου  από το νοσοκομείο - Koolnews.gr
Αναστασία Τσέρου - Τι κοιτάς | Survivor | 14/04/2024 - YouTube

Ο Γιώργος Λιανός ανέλαβε να εξηγήσει για λογαριασμό της παραγωγής του ριάλιτι, πως η τραυματισμένη παίκτρια της μπλε ομάδας, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί για να μην ταλαιπωρηθεί. Ενώ όλη την θεραπεία της μέχρι την τελική αποκατάσταση θα την αναλάβει ο Τούρκος παραγωγός. Παράλληλα έχει ανοιχτή θέση για το Survivor 2025.

Η Αναστασία κάνοντας έναν απολογισμό της συμμετοχής της στο Survivor 2024, ζήτησε συγνώμη επειδή έκρινε ένα άτομο πριν το γνωρίσει από τους υπόλοιπους παίκτες. Τέλος αφού τους αγκάλιασε όλους έφυγε με τη Σταυρούλα και τον Φάνη να τη συνοδεύουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]