Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Θριάσιο ΑΟΤΑ – Πρόεδρος ο Ηλίας Μουσταΐρας

2 Μαΐου 2024

Εκλέχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο στον “Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θριάσιο ΑΕ”

Οι αλλαγές στην σκυτάλη των δημοτικών αρχών που έφεραν οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στους τρείς Δήμους «Ασπροπύργου, Ελευσίνας και Μάνδρας -Ειδυλλίας» που έχουν συμπράξει στην δημιουργία του Οργανισμού, έφεραν και νέα πρόσωπα στο ΔΣ του. Με ομόφωνη απόφαση των εννέα νέων μελών που συνεδρίασαν, ως Πρόεδρος στο νέο ΔΣ του «ΑΟΤΑ Θριάσιο» εκλέχθηκε ο Ηλίας Μουσταΐρας, ως αντιπρόεδρος ο Αβραάμ Κωνσταντινίδης και ως διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Μαμουλής.

Τα εννέα νέα μέλη του ΔΣ, αφού συγκροτήθηκαν σε σώμα έπειτα που εισήγηση του νέου Προέδρου Ηλία Μουσταΐρα, καθόρισαν τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες των νομίμων εκπροσώπων του Οργανισμού καθώς και τις λοιπές διαδικαστικές ενέργειες που απαιτούνται και την λειτουργία του Οργανισμού.

Ποιο ειναι το νέο ΔΣ

Πρόεδρος – Ηλίας Μουσταΐρας

Αντιπρόεδρος – Αβραάμ Κωνσταντινίδης

Διευθύνων Σύμβουλος – Μαμουλής Κωνσταντίνος

Μέλος – Γεωργόπουλος Γεώργιος, Δήμαρχος Ελευσίνας

Μέλος – Δρίκος Αρμόδιος, Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Μέλος – Ηλίας Ιωάννης, Δήμαρχος Ασπροπύργου

Μέλος – Μουχλή Βελίσσα – Μαρία

Μέλος – Νερούτσος Δημήτριος

Μέλος – Τσαφαράς Χαράλαμπος

Σε δηλώσεις του στον Planetwebradio.gr μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, o νέος Πρόεδρος κος Ηλίας Μουσταΐρας ανέφερε:

Καλή αρχή σε όλους μας. Ξεκινάει μια περίοδος με πολλή δουλειά μπροστά μας, όπου ο «Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θριάσιο ΑΕ» μπορεί να αποτελέσει έναν πραγματικό πυλώνα ανάπτυξης των τριών δήμων που τον συγκροτούν. Η προσπάθεια να καταστεί βιώσιμος οικονομικά και λειτουργικά ο Οργανισμός αποτελεί τον βασικό μας στόχο, με ταυτόχρονη κατεύθυνση την εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών και της αξιοποίησης των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Ηλίας Μουσταΐρας

[There are no radio stations in the database]