Φρικτό τέλος για Κινέζα τουρίστρια – Πήγε να βγάλει selfie σε ενεργό ηφαίστειο και έπεσε μέσα (video)

24 Απριλίου 2024

Φρικτό τέλος για Κινέζα τουρίστρια – Πήγε να βγάλει selfie σε ενεργό ηφαίστειο και έπεσε μέσα

Τραγικό τέλος βρήκε στην Ινδονησία μια Κινέζα τουρίστρια, η οποία γλίστρησε μέσα στον κρατήρα ενεργού ηφαιστείου, όπου στο χείλος του πόζαρε για φωτογραφίες.

Η Huang Lihong, 31, και ο σύζυγός της Zhang Yong βρίσκονταν στην επαρχία της Ανατολικής Ιάβας σε μια ξενάγηση όταν συνέβη το περιστατικό. Το δίδυμο, στην προσπάθειά τους να παρακολουθήσουν την ανατολή του ηλίου, είχαν σκαρφαλώσει στην άκρη του κρατήρα του Ijen – ενός ηφαιστειακού τουριστικού πάρκου στην περιοχή, ανέφερε το Hongxing News.

Τραγικό τέλος βρήκε στην Ινδονησία Κινέζα τουρίστρια – Έπεσε σε ενεργό  ηφαίστειο ενώ πόζαρε για φωτογραφία | Εpirusbomb.gr - Ο εκρηκτικός κόσμος  της ενημέρωσης!

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπεσε κατακόρυφα από ύψος 75 μέτρων και πέθανε από την πρόσκρουση της πτώσης της. Ο θάνατος χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας.

Αρχικά, διατηρούσε μια απόσταση ασφαλείας δύο έως τριών μέτρων από την άκρη του γκρεμού ενώ έβγαζε τις φωτογραφίες, είπε ο ξεναγός.

Τραγικός θάνατος για Κινέζα τουρίστρια στην Ινδονησία: Έπεσε σε ενεργό... |  Διεθνή Ειδήσεις
Το ηφαίστειο Kawah Ijen με τη "μπλε λάβα" στην Ινδονησία - Γεωγραφικοί

Πρόσθεσε ότι είχε προειδοποιήσει το ζευγάρι για τα επικίνδυνα σημεία.

Ωστόσο, η Lihong στη συνέχεια άρχισε να κινείται προς τα πίσω για να τραβήξει μια φωτογραφία πιο κοντά σε ένα δέντρο με φόντο γυμνά κλαδιά, είπε ο οδηγός.

Πάτησε κατά λάθος τα μακριά ρούχα της ενώ περπατούσε προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει από τον γκρεμό, σύμφωνα με αναφορές.

Δεν είναι αμέσως ξεκάθαρο αν φορούσε φούστα ή φόρεμα.

Το ηφαίστειο Ijen είναι γνωστό για τη «μπλε φωτιά» του που προκαλείται από το μπλε φως που εκπέμπεται από την καύση θειικών αερίων.

Το 2018, δεκάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα σπίτια τους και τουλάχιστον 30 άτομα νοσηλεύτηκαν αφού το ηφαίστειο άρχισε να εκπέμπει τοξικά αέρια.

Το όρος Ijen απελευθερώνει τακτικά μικρές ποσότητες επιβλαβών αερίων, αλλά η τοποθεσία παραμένει ανοιχτή στο κοινό.


Διαβάστε περισσότερα άρθρα[There are no radio stations in the database]