Φρίκη στην Ιταλία: Πίτμπουλ άρπαξαν μωρό και το κατασπάραξαν

23 Απριλίου 2024

Σοκ στην Ιταλία: Πίτμπουλ άρπαξαν μωρό και το κατασπάραξαν

Ένα μωρό δεκατριών μηνών τραυματίσθηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί από δυο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ σε ιδιωτική κατοικία στο Σαλέρνο της νότιας Ιταλίας, σε μικρή απόσταση από τη Νάπολη.

Ενώ το μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά του θείου του, ξαφνικά τα δύο σκυλιά -τα οποία ανήκουν σε οικογενειακή φίλη- του επιτέθηκαν, «αρπάζοντάς το» από τον άνδρα και τραυματίζοντάς το σε όλο του το σώμα.

Η μητέρα του παιδιού προσπάθησε να το σώσει, προτάσσοντας το σώμα της ως ασπίδα, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Οι γιατροί με το ασθενοφόρο έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο του τραγικού συμβάντος, αλλά το παιδάκι είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ένας άνδρας που ζούσε στην περιοχή Μαντσιάνα, λίγο έξω από την Ρώμη, είχε δεχθεί θανάσιμη επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ, ενώ έτρεχε σε δασώδη περιοχή.

Ιταλία: Σκυλιά κατασπάραξαν μωρό 13 μηνών | BriefingNews

Σκυλιά στη Βρετανία κατασπάραξαν γιαγιά μπροστά στο εγγόνι της

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια μίας 68χρονης γυναίκας στη Βρετανία να σταματήσει τον καυγά δύο κουταβιών XL Bully με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τους γονείς τους και να την κατασπαράξουν μπροστά στα μάτια του 11χρονου εγγονού της.

Οι Αρχές αναμένουν την ανακοίνωση των ειδικών, καθώς έχει τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση της ράτσας των σκύλων «bully».

Σύμφωνα με τη DailyMail, η Έσθερ Μάρτιν είχε επισκεφτεί τον 11χρονο εγγονό της όταν δέχτηκε επίθεση χθες από τα τεράστια ζώα, ο ιδιοκτήτης των οποίων έχει συλληφθεί.

Μάλιστα, η γυναίκα είχε προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη τους, 39 ετών, τραγουδιστή της ραπ για τα σκυλιά, αλλά εκείνος είχε απαντήσει «δεν θα μου πει κανένας τι να κάνω με τα σκυλιά μου».

Το περιστατικό συνέβη όταν η γυναίκα πήγε να χωρίσει τα δύο κουτάβια που μάλωναν με μία σκούπα και εν συνεχεία δέχτηκε επίθεση από τους γονείς τους.

Η κόρη της Έστερ, Σόνια Μάρτιν, 47 ετών, είπε ότι η μητέρα της είχε προηγουμένως προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη των σκύλων ότι ήταν επικίνδυνα.

Σύμφωνα με την ίδια, υπήρχαν οκτώ σκυλιά, έξι κουτάβια και δύο ενήλικες και όλα ήταν XL Bullies.

Έξι αστυνομικοί του Έσεξ έφτασαν «μέσα σε λίγα λεπτά» και πυροβόλησαν και σκότωσαν και τα δύο σκυλιά μέσα στο σπίτι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σώσουν τη γυναίκα, ο θάνατος της οποίας διαπιστώθηκε στο σημείο.

Ροτβάιλερ άρπαξαν μωρό από την αγκαλιά του θείου του και το κατασπάραξαν

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]