Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης – Σήμερα γράψαμε ιστορία»

23 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης – Σήμερα γράψαμε ιστορία»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την κατάκτηση του Youth League από την U19 του Ολυμπιακού και συνεχάρη τους παίκτες των Ερυθρόλευκων.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Instagram:

«Συγχαρητήρια στην Κ-19 του Ολυμπιακού μας για την ιστορική κατάκτηση του UEFA Youth League!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Σήμερα γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ! Σήμερα αποδείξαμε ότι εσείς είστε το λαμπρό μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! Δείξατε πάθος, δύναμη, πίστη και ότι είστε γεννημένοι ΝΙΚΗΤΕΣ. Όλη η ΕΛΛΑΔΑ καμαρώνει την ιστορική κατάκτηση του πρώτου Ευρωπαϊκού Τροπαίου από ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο!

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για εσάς και θα συνεχίσω να σας στηρίζω σε κάθε σας βήμα με όλη μου την καρδιά.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ»

Βαγγέλης Μαρινάκης

Μαρινάκης: «Στη χώρα μας υπάρχει ταλέντο, το τρόπαιο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στην Cosmote TV, στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά και το ταλέντο που υπάρχει στην ακαδημία του Ολυμπιακού.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένα ευρωπαϊκό κύπελλο και σήμερα είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα σηκώνει το Champions League νέων.

Όλα αυτά τα χρόνια βλέπαμε τι δουλειά γίνεται στις ακαδημίες και όπως είχα πει και στα παιδιά μετά το παιχνίδι με την Ίντερ, τώρα πλέον μπορούμε να πιστέψουμε ότι είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε μπροστά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Το είδαμε στον ημιτελικό και σήμερα, όπου ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη με διαφορά.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης – Σήμερα γράψαμε ιστορία»

Γίνεται δουλειά εδώ και χρόνια σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο στην ακαδημία μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Έχουμε μεγάλα ταλέντα, τα οποία ελπίζουμε τα χρόνια που έρχονται να γράψουν τη δική τους ιστορία. Σας θυμίζω τον Πάνο Ρέτσο, που ήταν η πιο ακριβή πώληση Έλληνα από ελληνική ομάδα στην ιστορία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το παιδί προερχόταν από την ακαδημία μας, μεγάλωσε μαζί μας και βλέπουμε ότι διαπρέπει. Αυτό είναι το μεγάλο όφελος, γιατί μιλάμε για τα παιδιά, για τα ελληνόπουλα που έχουν ταλέντο και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε όλο τον κόσμο.

Σίγουρα βλέπουμε 3-4 παιδιά άμεσα στην πρώτη ομάδα. Στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο, παιδιά 18-19 ετών δεν είναι πλέον νέοι, αλλά διαπρέπουν στις μεγάλες ομάδες. Η νοοτροπία ότι είναι πολύ νέοι δεν ισχύει. Το έχουμε δει στην Premier League. Φέραμε παιδί 19 ετών από τη Βραζιλία και τώρα διαπρέπει στην Premier League (σ.σ. Μουρίλο). Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράψουν τη δική τους ιστορία.

ΒΙΝΤΕΟ - Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη  – Γράψαμε ιστορία» | Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!

Τους το είχα πει “καλά που είστε εσείς και μας δίνετε χαρές”. Προχθές στην Κωνσταντινούπολη το είπα στους άνδρες, ότι “ακολουθήσατε τους νέους και αρχίσατε να μας δίνετε κι εσείς χαρές. Αργήσατε λίγο, αλλά γράψατε ιστορία μέσα στην Πόλη”. Πιστεύουμε στους άνδρες το ίδιο. Έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτό που έγινε σήμερα, αυτή η μεγάλη νίκη, αυτό το τρόπαιο είναι πολύ καλό για την Ελλάδα. Το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]