Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία (video)

19 Απριλίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία, παραχωρώντας συνέντευξη στον Αντώνη Σροίτερ για λογαριασμό του podcast του «Πρώτου Θέματος», με τίτλο «Πρώτη Λέξη».

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε πόσους followers έχασε στο Instagram με το που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη σχέσεις της με τους ακόλουθούς της και τα social media.

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: “Θεραπεύω κι εγώ προβλήματα που έχω άλυτα  χρόνια μέσα μου…” | fthis.gr

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια… Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα, με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δε γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος.

Εγώ μπορεί και να ψήφιζα άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

faysbook.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]