Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: Είναι απογοήτευση το παιδί, τέλος, ψήφο από εμένα δεν παίρνει

18 Απριλίου 2024

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: Είναι απογοήτευση το παιδί, τέλος, ψήφο από εμένα δεν παίρνει

Μάζεψε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από την ανάρτησή του στο Facebook αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αρχικά μίλησε για απογοήτευση, αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως «παιδί» και μάλιστα πρόσθεσε πως «μέσα στη μεγάλη μας θλίψη για την φυγή του Αλέξη Τσίπρα το αντιμετωπίσαμε σοβαρά».

Απαντώντας, δε, σε φίλη του η οποία έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας αν και χαρακτηρίζει «λάθος το φευγιό, καθόμαστε και πολεμάμε εντός» στη συνέχεια αναρωτιέται «τώρα τι; άλλα 10 χρόνια δεξιά» για να προσθέσει σε άλλο σχόλιο «ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε».

gletsos-anartisi2
gletsos-anartisi3

Στη συνέχεια του διαλόγου άλλος φίλος του Απόστολου Γκλέτσου του επισημαίνει για τον Στέφανο Κασσελάκη πως από όταν μίλησε για τα stock options «έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την Αριστερά απλά κάποιοι δεν ήθελαν να το πιστέψουν», απαντά «σωστό και αυτό δυστυχώς, δυστυχώς… φαρμακωθηκα… κανείς όμως κανείς δεν πήρε την ευθύνη να πει ποιος τον έφερε… ποιος υπογράφει;».

gletsos-anartisi4

Στον διάλογο στον «τοίχο» του κ. Γκλέτσου τέθηκε και όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» στη βάπτισή του, με τον Απόστολο Γκλέτσο να σχολιάζει «τον είδα με τα μάτια μου και τον άκουσα με τα αφτιά μου στην τηλεόραση. ΣΟΚ μπροστά στον Επισκοπο, Αμερικής».

gletsos-anartisi5

Στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε και σε κριτική που του ασκήθηκε για τη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη γράφοντας «έκανα την ανάγκη φιλοτιμία απλώς Βασίλη, μέχρι εδώ όμως…».

gletsos-anartisi6

Στο επιχείρημα, δε, συνομιλητή του ότι όλα οφείλονται στην προέλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ομογένεια, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «αν αυτή είναι μια καλή δικαιολογία για αρχηγό αριστερού κόμματος που κυβερνησε, τι να πω, Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος…».

gletsos-anartisi7

Όταν, στη συνέχεια, συνομιλητής του αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τις αναφορές που έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα θρησκείας, ο Απόστολος Γκλέτσος γράφει «δεν υπάρχει σύγκριση και δεν μιλώ μόνο για το τελευταίο που ξεχείλισε το ποτήρι είναι πολλά πάρα πολλά… η τελευταία από Ευαγγελάτου επίδειξη πλούτου. Στην αριστερά ας μάθει υπάρχει η Στράτευση…ψιλά γράμματα; Όχι».

gletsos-anartisi8

Σε φίλη του, τέλος, που ζητά να μην υπάρχει απογοήτευση αλλά αντίθέτα στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είναι κατηγορηματικός: «όχι μέχρι εδώ … ψήφο από μένα δεν παίρνει, τέλος».

gletsos-anartisi9

Παλαιότερη  άποψη Γκλέτσου..

protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]