Αίγιο: 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

18 Απριλίου 2024

Αίγιο: 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο, ο οποίος κατηγορείται για  σωματική βλάβη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04) όπου ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην γυναίκα και στον 39χρονο σύζυγό της, ο οποίος της επιτέθηκε με αγριότητα και  άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά.

Ο 39χρονος αποχώρησε από το σπίτι και η γυναίκα, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας χάπια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία για την υπόθεση.

Ενημερώθηκε και ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου, ο οποίος παρήγγειλε τη μεταφορά της 36χρονης στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου Πατρών.

Τέσσερα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε μία ημέρα στο Ηράκλειο
«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας – Τουλάχιστον πέντε καταγγελίες στο Ηράκλειο σε μερικές ώρες

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τις Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης να αντιμετωπίζουν μέσα σε μερικές ώρες τουλάχιστον πέντε υποθέσεις. Οι τέσσερις περιπτώσεις αφορούν σε ζευγάρια και η τελευταία σε μία μητέρα και γιο.

Όπως έγινε γνωστό, μία 81χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 57χρονο γιο της, υποστηρίζοντας πως την έβρισε, την απείλησε και την χτύπησε, μέσα στο σπίτι τους. Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης, εμφανίστηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με συνέπεια να του φορέσουν χειροπέδες.

Την ίδια ημέρα, μια 25χρονη κατήγγειλε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει σε ησυχία! Όπως κατήγγειλε, την ενοχλεί με διαρκή τηλεφωνήματα, της προκαλεί πίεση και άγχος με την εμμονική του συμπεριφορά. Ως εκ τούτου, η κοπέλα αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, ώστε να βάλει τέλος στον εφιάλτη της. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως μια 21χρονη κατήγγειλε τον 23χρονο σύντροφό της ότι την χτύπησε μέσα στο αυτοκίνητο.

Για τις υπόλοιπες υποθέσεις δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, όμως συνολικά έχουν συλληφθεί για τα πέντε περιστατικά τρία άτομα, ενώ δύο καταγγελλόμενοι διαφεύγουν της σύλληψης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]