Ο K. Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Η «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής

15 Απριλίου 2024

Ο K. Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας – Η «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής, υποψήφια η Ελεονώρα Μελέτη 

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί στις 9:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Věra Jourová, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema το πρωί του Σαββάτου ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του εκλεγέντος δημάρχου Χειμάρρας είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη. Η κατάσταση δεν ξεκαθάρισε ούτε σε αυτή την επαφή, αν και είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει προοπτική υποψηφιότητας του γιου του Φρέντι Μπελέρη. «Ή θα είναι ο Φρέντι υποψήφιος ή κανείς από την οικογένεια Μπελέρη», λέγεται.

Η «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής, πάντως, φαίνεται ότι είναι η περίπτωση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Mega Ελεονώρας Μελέτη που μοιάζει να έχει πάρει την απόφαση να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να δοκιμάσει την τύχη της στο ευρωψηφοδέλτιο. Η κυρία Μελέτη λέγεται ότι είχε δεχθεί κρούση και προ μηνών, όμως τότε η συζήτηση δεν προχώρησε. Έκτοτε, το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε, ενώ και το Mega της διεμήνυσε ότι η εκπομπή της θα ολοκληρωθεί πρόωρα την 1η Μαΐου, λόγω των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema, το προηγούμενο διάστημα η ίδια βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και έκανε συζήτηση για την υποψηφιότητά της, με την ίδια να θεωρείται ένα άκρως συμπαθές πρόσωπο με βάση την πορεία της στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Η ίδια, βεβαίως, έχει πολλά ένσημα και στα δελτία ειδήσεων, πέρα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]