Νεκροί εντοπίστηκαν μια γυναίκα και ένας άνδρας από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους

11 Απριλίου 2024

Νεκροί εντοπίστηκαν μια γυναίκα και ένας άνδρας από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στην Ηλιούπολη μητέρα ημεδαπή 63 ετών και ο γιος της ημεδαπός περίπου 36ετών βρέθηκαν πυροβολημένοι στο σπίτι τους, με σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 10.30 ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ ότι υπήρχε υπόνοια αιφνίδιου θανάτου, λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ οι γείτονες αναφέρουν ότι ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.

Αρχικά φάνηκε σαν ενδοοικογενειακή βία που κατέληξε σε αυτή την κατάσταση. Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που βρέθηκαν οι δύο σοροί, βρέθηκε μια καραμπίνα, και η πόρτα του σπιτιού βρέθηκε ανοιχτή πράγμα που σημαίνει ότι ίσως εμπλέκεται τρίτο άτομο στο περιστατικό.

Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Όπως έγινε γνωστό, γείτονες ενημέρωσαν τις Αρχές λόγω της έντονης δυσοσμίας και οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος με κλειδαρά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]