Θρίλερ στην Ιταλία: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα, βρέθηκε δολοφονημένη η σύντροφός του

11 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Ιταλία: Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα, βρέθηκε δολοφονημένη η σύντροφός του,
ήταν αντιμέτωπος με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και έχει κληθεί να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου της Γκρενόμπλ τη Γαλλίας στις 3 Μαΐου.

Το θύμα της άγριας δολοφονίας, μια 22χρονη από το Σεν Πριέστ, κοντά στη Λιόν, το πτώμα της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε σε ερειπωμένη εκκλησία στο χωριό Λα Σαλ της βορειοδυτικής Ιταλία με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επιβεβαίωσαν πληροφορίες του ιταλικού πρακτορείου ANSA.

Ιταλία: Αναζητείται ο σύντροφος νεαρής Γαλλίδας που βρέθηκε δολοφονημένη  μέσα σε ερειπωμένη εκκλησία - Zougla
Ιταλία: Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφο της 22χρονης Γαλλίδας που βρέθηκε  δολοφονημένη μέσα σε ερειπωμένη εκκλησία

Το θύμα ταυτοποιήθηκε τη Δευτέρα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη κοπέλα  ταυτοποιήθηκε και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πιστεύεται πως δολοφονήθηκε πριν αρκετές ημέρες. πιστεύεται πως δολοφονήθηκε στο διάστημα μεταξύ των τελευταίων ημερών του Μαρτίου και των πρώτων ημερών του Απριλίου.

Το ζευγάρι είχε αναχωρήσει οδικώς από την Γαλλία και πέρασε τα ιταλικά σύνορα στις 26 Μαρτίου. Στον συνοριακό έλεγχο υπέπεσε στην αντίληψη των καραμπινιέρι πως σε βάρος του 21χρονου Ιταλογάλλου εκκρεμούσαν καταγγελίες. Έτσι ενημέρωσαν τις γαλλικές αρχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]