Γ. Τσιμιτσέλης: “Υπήρξε μια σκηνή στην πρώτη μου ταινία όπου με βίαζαν, μόλις τελείωσε κλωτσούσα ό,τι έβρισκα”

11 Απριλίου 2024

Γ. Τσιμιτσέλης: “Υπήρξε μια σκηνή στην πρώτη μου ταινία όπου με βίαζαν, μόλις τελείωσε κλωτσούσα ό,τι έβρισκα”

Καλεσμένος στην εκπομπή, “Καλύτερα Αργά” στο ACTION24 μίλησε για τις δύσκολες στιγμές σε ρόλους που έχει παίξει

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στις σκηνές της πρώτης του ταινίας, το «Οξυγόνο», οι οποίες ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένες.

Στην ταινία Οξυγόνο έπρεπε να χτυπήσω την Τζόυς Ευείδη στο πάτωμα και έβαζα το χέρι κάτω από το κεφάλι της και χτυπούσα το χέρι μου. Κάποια στιγμή γλίστρησε το χέρι και χτύπησε το κεφάλι της κανονικά, ένιωσα άσχημα δεν άντεξα.. με έπιασαν τα κλάματα της ζήτησα συγνώμη

-Υπήρξε κάποια άλλη τέτοια δύσκολη στιγμή να βάλεις τα κλάματα γιατί το γύρισμα απαιτούσε κάτι από σένα που ήταν δύσκολο;

-Και πάλι στο οξυγόνο ήταν, ήταν η σκηνή που με βιάζανε, ήμουν τότε 22 χρονών και ξαφνικά κάνω μια μεγάλη μήκους ταινία και έχω μια σκηνή που με βιάζουνε, ήταν έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολή ταινία για μένα, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος.

Γ. Τσιμιτσέλης: "Υπήρξε μια σκηνή στην πρώτη μου ταινία όπου με βίαζαν,  μόλις τελείωσε κλωτσούσα ό,τι έβρισκα" | Watch

-Για μένα όλη η ταινία ήταν αυτή η σκηνή, με το που τελείωσε αυτή η σκηνή, μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά, πριν είχα ένα κόμπο στο στομάχι για το πως θα κάνω αυτήν την σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο, μετά που τελείωσε η σκηνή, άρχισα να βρίζω, να κλωτσάω ότι έβρισκα. Ηταν αντίδραση από τα νεύρα μου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]