Το ντεμπούτο του Ανδρουλάκη στο TikTok – Τα μπράβο για τους μπουρμπουριστούς χοχλιούς της μητέρας του

10 Απριλίου 2024

Το ντεμπούτο του Ανδρουλάκη στο TikTok – Τα μπράβο για τους μπουρμπουριστούς χοχλιούς της μητέρας του

Μετά το Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη οι οποίοι εδώ και καιρό ανεβάζουν βιντεάκια με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, πήρε σειρά και ο Νίκος Ανδρουλάκης και έκανε το ντεμπούτο του με τους χοχλιούς της μητέρας του.

Ο Ανδρουλάκης και οι μπουμπουριστοί χοχλιοί της μητέρας του! | HuffPost  Greece ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: Το βίντεο από το πατρικό του όπου η μητέρα του μαγειρεύει  χοχλιούς μπουμπουριστούς - Social - Η Βραδυνή

Ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το πατρικό του, ανεβάζοντας ένα βίντεο με προσωπική χροιά στο λογαριασμό του στο Tik Tok.

Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τη μητέρα του, Πόπη, η οποία είχε ετοιμάσει χοχλιούς για να του κάνει το τραπέζι. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πόσταρε βίντεο στο TikTok που δείχνει το φαγητό της μητέρας του.

«Ξεκινάμε ομιλία στην Κρήτη και κάνουμε pit stop για χοχλιούς στο σπίτι της Πόπης», σχολίασε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης, ανεβαίνοντας στο εσωτερικό του πατρικού του.

«Πωπω αυτά είναι, το τερπνόν μετά του ωφελίμου», ανέφερε μόλις έφτασε στην κουζίνα της μητέρας του, ενώ όταν η μητέρα του άνοιξε το καπάκι της κατσαρόλας είπε γεμάτος ενθουσιασμό: «Μπράβο, έτσι ο μπουρμπουριστός. Θεούλα, θεούλα».

@nikos.androulakis

Ξεκιναμε ομιλία στην Κρήτη και κάνουμε pit stop για χοχλιούς στο σπίτι της Πόπης #crete

♬ original sound – Nikos Androulakis

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]