Μαρία Αντωνά: Χώρισε από τον Άρη Σοϊλέδη και έφυγε από το σπίτι

9 Απριλίου 2024

Μαρία Αντωνά: Χώρισε από τον Άρη Σοϊλέδη και έφυγε από το σπίτι

Ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα της εκπομπής «Ηappy Day» σημείωσε πως το ζευγάρι περνάει κρίση τις τελευταίες δέκα μέρες και μάλιστα η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί στη Γλυφάδα.

Μαρία Αντωνά: Χώρισε από τον Άρη Σοϊλέδη και έφυγε από το σπίτι (Βίντεο) |  Showbiz | Lifestyle Κύπρος

«Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ξαφνική είδηση του χωρισμού της από τον Άρη Σοϊλέδη έκανε η Μαρία Αντωνά.

«Ειλικρινά θέλω να σας πω ότι σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε εδώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για το ενδιαφέρον και για τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρισκόμουν σε μια πάρα πολύ περίεργη προσωπική φάση δεν  θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση, αλλά πραγματικά σας ευχαριστώ», είπε η Μαρία Αντωνά στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]