Ηλιοφάνεια με πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους

8 Απριλίου 2024

Ηλιοφάνεια με πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους, πολύ καλός καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα με τους ανέμους στα 8 μποφόρ, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Για σήμερα 8 Απριλίου 2024 αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην Κρήτη αναμένεται να σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Σημειώνεται ότι η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς κελσίου και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά έως 26 βαθμούς.

Καιρός : Βροχές, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι - Σε ποιες περιοχές [χάρτες]  | in.gr

Στην Αττική Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη Λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ - Newsbomb

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται την Τρίτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα και βαθμιαία βελτίωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 βαθμούς και στα νησιά τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός και την Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, οπότε στα ορεινά της Ηπείρου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί και βαθμιαία από δυτικές δευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]