Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής

4 Απριλίου 2024

Θρήνος στην κηδεία της αδικοχαμένης 28χρονης Κυριακής, συγγενείς και φίλοι την οδηγούν με δάκρυα στα μάτια και σπαραγμό στην τελευταία της κατοικίας, μιας και

αυτοί που έπρεπε να την στηρίξουν δεν είχαν την ικανότητα να το κάνουν αφήνοντας την τελευταία πνοή της έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.

Λευκές μπομπονιέρες στο τελευταίο αντίο στην κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο από τον πρώην σύντροφό της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια η 28χρονη Κυριακή, η οποία το βράδυ της Δευτέρας δολοφονήθηκε από τον πρώην συντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, στο οποίο είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια, με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

Η σορός της αδικοχαμένης κοπέλας έφτασε με λευκό φέρετρο στον ιερό ναό, στον οποίο από νωρίς το πρωί είχε συγκεντρωθεί κόσμος με λευκά λουλούδια στα χέρια για να αποχαιρετήσει την 28χρονη. Η αδικοχαμένη Κυριακή ήταν ντυμένη νυφούλα και φορούσε στα μαλλιά της ένα λευκό στεφάνι, το θλιβερό σκηνικό συμπλήρωναν οι λευκές μπομπονιέρες που θα μοιραστούν έξω από την εκκλησία. Ο θρήνος των συγγενών και ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί ήταν η απόδειξη πως η Κυριακούλα δεν υπάρχει πια.

Συγγενείς και φίλοι, με δάκρυα στα μάτια, δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος της κοπέλας.

Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια της, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, ντυμένη νύφη μέσα στο λευκό φέρετρο, ενώ συγγενείς μοίρασαν λευκές μπομπονιέρες.

Το πιο θλιβερό όμως από όλα είναι πως τα τελευταία λεπτά της ζωής της ένιωσε μόνη και απροστάτευτη μιας και

αυτοί που έπρεπε να την στηρίξουν δεν είχαν την ικανότητα να το κάνουν αφήνοντας την τελευταία πνοή της έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια. 

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]