Γιώργος Λιβάνης: Η ερωτική εξομολόγηση για την Ανδρομάχη – “Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου”

3 Απριλίου 2024

Γιώργος Λιβάνης: Η ερωτική εξομολόγηση για την Ανδρομάχη – “Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου”

«Η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, δεν μπορούσα ποτέ να την κοιτάξω ερωτικά στα μάτια. Εγώ την θεωρώ μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και θεωρώ πως θα είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Κάνουμε σχέδια για το μέλλον μας, για τη δουλειά μας, ήδη μένουμε και μαζί», ανέφερε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ο Γιώργος Λιβάνης.

Γιώργος Λιβάνης: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που του έχει κλέψει την καρδιά

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με την Ανδρομάχη αλλά και την αποκάλυψη για τη σχέση τους. Εκφράζοντας ανοιχτά τον έρωτά του ο Γιώργος Λιβάνης παραδέχτηκε πως η Ανδρομάχη είναι ο άνθρωπος της ζωής του.

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι «Η  Αγάπη αυτή» | in.gr

Για τη στιγμή που την είδε ερωτικά, ο Γιώργος Λιβάνης απάντησε:

«Ένα κλικ έγινε σε εμένα βασικά. Ήμασταν στο μαγαζί και εγώ είχα ένα καμαρίνι που ήταν λίγο μεγάλο και ερχόταν η Ανδρομάχη και καθόταν μαζί και τα άλλα παιδιά. Λέγαμε ό, τι βλακεία μπορούσες να φανταστείς. Δεν μας περνούσε από το μυαλό. Μία ημέρα που ήταν να πάμε για ποτό την κοίταζα και κατάλαβα όχι ότι μ’ αρέσει εξωτερικά, γιατί εξωτερικά πάντα πίστευα ότι είναι μια ωραία κοπέλα αλλά δεν άφηνα τον εαυτό μου να το δει αυτό, γιατί ήταν φίλη μου, αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή αφεθήκαμε λίγο ταιριάζανε οι ψυχές μας και τα μάτια μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]