Πτώση της θερμοκρασίας με βοριάδες και αραιές νεφώσεις – Περιορίζεται η αφρικανική σκόνη

3 Απριλίου 2024

Πτώση της θερμοκρασίας με βοριάδες και αραιές νεφώσεις, περιορίζεται η αφρικανική σκόνη Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 με ηλιοφάνεια, αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η υψηλή συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης θα περιοριστεί σημαντικά και θα συνεχίσει να επηρεάζει τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 19 βαθμούς), 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 7 έως 20 βαθμούς στην Ήπειρο), 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες, 7 έως 26 βαθμούς στην Κρήτη, 12 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 14 έως 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Καιρός σήμερα 20/1: Επιδείνωση σε όλη τη χώρα με ραγδαία πτώση της  θερμοκρασίας - Πού θα πέσουν χιόνια - Ελλάδα - Athens magazine

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο έως ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία μετά το μεσημέρι στο Νότιο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς ασθενείς έως μέτριους 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ και στο Σαρωνικό σε τοπικά μέτριους 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως 5 μποφόρ.

Άστατος ο καιρός σήμερα - Υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]