Μαθητής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τρία άτομα μέρα μεσημέρι σε κεντρική πλατεία στη Κέρκυρα

3 Απριλίου 2024

Μαθητής σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τρία άτομα μέρα μεσημέρι σε κεντρική πλατεία στη Κέρκυρα

«Πάγωσε» την Κέρκυρα η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών που έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο, με έναν από αυτούς να επιτίθεται στους άλλους σε κατάσταση αμόκ και να τους τραυματίζει με μαχαίρι, ενώ δεν δίστασε να τραυματίσει και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε να μαχαιρώσει όποιον πλησίαζε κοντά του, όπως και έκανε με έναν 50χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Κέρκυρα: Μαθητής σε αμόκ μαχαίρωσε τρία άτομα [εικόνα]

Μέχρι αυτήν την ώρα είναι άγνωστη η αιτία της συμπλοκής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι μαθητής Λυκείου, ο οποίος ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά.

Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει και να σταματήσει τον δράστη δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε όμως μετά από λίγη ώρα και τις αναζητήσεις των αρχών συνελήφθη.

Πρόκειται για ενα 14χρονο, έναν 17χρονο και τον 50χρονο που έσπευσε να βοηθήσει.

Σημειώνεται ότι τα τραύματα που φέρουν τα θύματα δεν είναι σοβαρά ωστόσο και οι τρεις είναι σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]