Κέιτ Μίντλετον: Επανένωση για Χάρι και Ουίλιαμ- Εμπόδιο η Μέγκαν

2 Απριλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Επανένωση για Χάρι και Ουίλιαμ- Εμπόδιο η Μέγκαν. Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι «μπορεί επιτέλους να τερματίσουν την πικρή διαμάχη» μετά το σοκ με τον καρκίνο της Κέιτ, αλλά η Μέγκαν είναι «ακόμα ένα πρόβλημα», λέει ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με διάφορα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ προσπάθησαν να γεφυρώσουν το χάσμα που υπάρχει με τον Χάρι προσκαλώντας τους στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τα παιδιά τους  Άρτσι τεσσάρων ετών και τη Λίλιμπετ δύο ετών, όπως αναφέρει η Mirror.

Ο Richard Fitzwilliams είπε στη Sun ότι οι φήμες δεν μπορούν να “επιβεβαιωθούν ή να διαψευσθούν” αυτή τη στιγμή, αλλά ότι πολλές εκπλήξεις θα μπορούσαν να συμβούν και μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα.

Ο ειδικός άφησε να εννοηθεί προηγουμένως ότι μια επανένωση θα μπορούσε να είναι δυνατή όταν ο δούκας επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να τιμήσει τη δέκατη επέτειο των Αγώνων Invictus.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά του Χάρι στη Βρετανία από τότε που η κουνιάδα του, η πριγκίπισσα Κέιτ ανακοίνωσε ότι λαμβάνει προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Ο κ. Fitzwilliams είπε στη Sun Online: «Ο Χάρι θα είναι εδώ κάποια στιγμή τον Μάιο, και ίσως και λίγο νωρίτερα προκειμένου να δει τον Βασιλιά Κάρολο».

Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί είναι νευρικοί για την άφιξη του  πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο - Το παρασκήνιο

Ο ειδικός τόνισε ότι υπάρχουν βαθιά συναισθηματικά τραύματα λόγω της ρήξης της σχέσης του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Χάρι.

Περιέγραψε τη διαμάχη μεταξύ της Ουαλίας και του Σάσεξ ως «ένα από τα πιο δημόσια βασιλικά ρήγματα που έχουν υπάρξει ποτέ».

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]