Αποκάλυψη: Απο τα Άνω Λιόσια η 28χρονη που δολοφονήθηκε – Θαμώνας της πλατείας ο δράστης!

2 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη του Planet Webradio: Απο τα Άνω Λιόσια είναι η 28χρονη Κ.Γ. που δολοφονήθηκε άγρια απο τον 39χρονο πρώην σύντροφός της, χθες το βράδυ της Δευτέρας, σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα ο δράστης Α.Κ. είναι γνωστός θαμώνας των καταστημάτων στην πλατεία των Άνω Λιοσίων και κυκλοφορεί συχνά στην περιοχή, σύμφωνα με μαρτυρίες των περιοίκων!

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα, η οποία το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλωντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον άνδρα που μετά από 4 χρόνια θα γινόταν ο δολοφόνος της, πήγε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Δευτέρας με έναν φίλο της, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.

Φαίνεται οτι ο 39χρονος περίμενε σε μηχανάκι την κοπέλα έξω από το αστυνομικό τμήμα και όταν αυτή βγήκε, το βράδυ της Δευτέρας, την κυνήγησε και την μαχαίρωσε πριν εκείνη καταφέρει να επιστρέψει στο ΑΤ για να προστατευθεί.

Κατά πληροφορίες, μάλιστα, το φονικό έγινε τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε με τηλεφωνήτρια του 100 το οποίο είχε καλέσει για να ζητήσει να τη συνοδεύσει σπίτι της περιπολικό καθώς νωρίτερα φέρεται να είχε πει «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.


[There are no radio stations in the database]