Άγρια δολοφονία 28χρονης γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους

2 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία 28χρονης γυναίκας στους Αγίους Αναργύρους, ένας 39χρονος δολοφόνησε την πρώην φίλη του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος δράστης σκότωσε τη γυναίκα με αιχμηρό αντικείμενο λίγα μέτρα έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει,  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Μια ακόμα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά έξω από αστυνομικό τμήμα, συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Το θύμα είναι μια νεαρή γυναίκα 28 ετών και δράστης ο 39χρονος πρώην φίλος της ο οποίος τη δολοφόνησε τη στιγμή που έβγαινε από το τμήμα όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει στην αστυνομία!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θύτης και θύμα διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν η οποία, ωστόσο, είχε διακοπεί αρκετό διάστημα. Το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα είχε βγει βόλτα με έναν φίλο της  και επιστρέφοντας στο σπίτι της είδε τον δράστη να την περιμένει και φοβήθηκε.

Ειδήσεις με θέμα εκτέλεση Αγιοι Ανάργυροι

Μαζί με τον φίλο της, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων προκειμένου να καταγγείλει τον 39χρονο. Στην συνέχεια ζήτησε από την αστυνομία να την πάει σπίτι της γιατί φοβόταν μην συμβεί τίποτα κατά την διάρκεια της επιστροφή της.

Η Αστυνομία της είπε ότι θα έπρεπε να καλέσει την άμεση δράση (το 100 ) για να την μεταφέρει,

Τότε η γυναίκα μαζί με τον φίλο της  βγήκε από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αποχαιρέτισε τον φίλο της και επιχειρώντας να πάρει την άμεση δράση, αποφάσισε  να συνεχίσει  μόνη της προς το σπίτι της, θεωρώντας ίσως πως ο 39χρονος θα είχε φύγει… 

Όμως ο 39χρονος πρώην σύντροφος της, της είχε στήσει καρτέρι θανάτου και αφού η 28χρονη είχε διανύσει σχεδόν 50 μέτρα απόσταση από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να της επιτεθεί,  να την μαχαιρώσει και την δολοφόνησε άγρια με ένα μαχαίρι. 

Στη συνέχεια ο 39χρονος δράστης έστρεψε το μαχαίρι στο λαιμό του και αυτοτραυματίστηκε. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και βαριά τραυματισμένος σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο «Γεννηματάς», ενώ για τη νεαρή γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]