Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου – Πώς αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης

29 Μαρτίου 2024

Ομόφωνα ένοχη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου, η35χρονη κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Για να βγει η απόφαση πέρασαν 14 μήνες, χρειάστηκαν 100 συνεδριάσεις και εξετάστηκαν 60 μάρτυρες.

Μετά από 14 και πλέον μήνες οι δικαστές και οι ένορκοι σταθμίζοντας τα στοιχεία της πολύμηνης διαδικασίας και την απολογία της κατηγορουμένης δεν πείστηκαν όπως εκείνη ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και την κήρυξαν ενοχή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

Πώς αντέδρασε η Πισπιρίγκου στο άκουσμα της απόφασης

***** ÐÑÏÓÏ×Ç – ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****

Η απόφαση απαγγέλθηκε σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με την κατηγορούμενη να έχει στο πλευρό της την οικογένειά της.

Στο πίσω μέρος της αίθουσας βρίσκονταν ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του για να ακούσουν την απόφαση της δικαιοσύνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται  να άκουσε ψύχραιμα την απόφαση για την ενοχή της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της, επανέλαβε ότι η κατηγορούμενη είναι αθώα και δεν υπέβαλε αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στο πρόσωπο της.

Η διαδικασία διεκόπη για λίγο και σε λίγη ώρα θα προτείνει η εισαγγελέα για την ποινή της κατηγορουμένης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]