Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης για την υπόθεση των Τεμπών

29 Μαρτίου 2024

Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης για την υπόθεση των Τεμπών, θα μεταβεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερους συνεργάτες του, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ανδρουλάκης: Τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Άρειο Πάγο - Πρέπε ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια | ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «καθώς ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε στο ποιο χέρι είναι που πήρε τις μοιραίες συνομιλίες», ο ίδιος θα πάει τη Δευτέρα στον Άρειο Πάγο «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια γύρω από αυτή τη μονταζιέρα που στήθηκε στις συνομιλίες το βράδυ του δυστυχήματος».

«Η αποπομπή των δύο κορυφαίων υπουργών απαντούν στο ερώτημα ποιος είναι δεμένος με τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα», τόνισε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης: «Στο ερώτημα που πλανάται «αν υπάρχει αντιπολίτευση», το ΠΑΣΟΚ απάντησε χθες: Ναι, υπάρχει αντιπολίτευση και φέρνει αποτελέσματα όταν λειτουργεί με σοβαρότητα και στιβαρότητα, χωρίς επικοινωνιακά σόου. Με την πρωτοβουλία που πήρα για πρόταση δυσπιστίας, ο κ. Μητσοτάκης έχασε δύο από τους στενότερούς του συνεργάτες, αποδεικνύοντας ότι ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Βεβαίως, δεν απάντησε στα τρία ερωτήματα τα οποία μας οδήγησαν στην πρόταση δυσπιστίας, που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο έγκλημα των Τεμπών.

Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης - Dnews

Ποιος την ώρα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας, είχε την προτεραιότητα να πάρει πριν τη δικαιοσύνη και την αστυνομία τους επίμαχους διαλόγους, να τους χαλκεύσει και μετά να τους δώσει σε ένα φιλικό μέσο μαζικής ενημέρωσης για να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη;

Αυτό το αδίστακτο χέρι, πρέπει να μάθουμε ποιο είναι.

Γι’ αυτό, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε, τη Δευτέρα το πρωί θα είμαι στον Άρειο Πάγο. Γιατί πρέπει να υπάρξει έρευνα, άπλετο φως, και ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια.

Ποιοι είναι αυτοί που είχαν την προτεραιότητα εκείνο το βράδυ, να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]