Νύχτα τρόμου: Άνδρας, μαχαίρωσε επιβάτη μέσα σε τρένο στον υπόγειο σιδηρόδρομο

28 Μαρτίου 2024

Νύχτα τρόμου: Άνδρας, μαχαίρωσε επιβάτη μέσα σε τρένο στον υπόγειο σιδηρόδρομο, σε εξέλιξη είναι  το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του

Σε ένα δεύτερο περιστατικό εκκενώθηκε σταθμός μετά από αναφορές για ύποπτο με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής τα δύο περιστατικά δεν είναι γνωστό αν συνδέονται, ενώ η αστυνομία απευθύνει έκκληση να προσέλθουν μάρτυρες.

Λονδίνο: Νύχτα τρόμου - Ανθρωποκυνηγητό για τον «μαχαιροβγάλτη« στον υπόγειο που τραυμάτισε επιβάτη

Η Transport for London ( TfL ) επιβεβαίωσε ότι ο σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου Kennington έκλεισε λόγω ενός «περιστατικού», εν μέσω ισχυρισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «μαχαιρώματα».

Ένας επιβάτης ακούστηκε να ουρλιάζει, μέσα σε βαγόνι αμαξοστοιχίας με τον δράστη να του κάνει πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι. Ο επιβάτης που δέχθηκε την επίθεση στο τρένο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από τις πολλαπλές μαχαιριές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση υπήρξαν αναφορές για τσακωμό δύο ανδρών πριν από το μαχαίρωμα, ωστόσο αυτές προηγήθηκαν της επίσημης ανακοίνωσης της TfL ότι εκκενώθηκε ο σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου Kennington λόγω ενός «περιστατικού».

Πλάνα από το πρώτο περιστατικό δείχνει έναν επιτιθέμενο πάνω από έναν άνδρα με ένα μεγάλο μαχαίρι στο χέρι σε ένα τρένο προς το Beckenham Junction.

Φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον ύποπτο να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου χθες φορώντας μάσκα και οπλισμένο με μια μεγάλη λεπίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]