Βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η Κέιτ Μίντλετον

28 Μαρτίου 2024

Βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η Κέιτ Μίντλετον,η ανακοίνωση της  ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σόκαρε τον πλανήτη, λίγο μετά την είδηση οτι πάσχει από καρκίνο και ο Βασιλιάς Κάρολος, προκαλώντας ανησυχία για το μέλλον της μοναρχίας.

Η διάγνωση που έδωσε στη δημοσιότητα βασιλικός συντάκτης, ο δημοσιογράφος Mαρκ Ρος, σχετικά με τη μορφή  της νόσου που πάσχει η Κέιτ κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

www.skai.gr/sites/default/files/styles/article_680...

Ο ίδιος μιλώντας στο γαλλικό Gala για τα πρόσφατα γεγονότα που κλόνισαν το Στέμμα και για τη σοκαριστική διάγνωση του καρκίνου της Kate έδωσε την εκτίμησή του για τη μορφή του καρκίνου από την οποία πάσχει η πριγκίπισσα:

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου« τόνισε ενώ εξήγησε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

Κέιτ Μίντλετον: Το χειρουργείο στην κοιλιά που «έδειξε» τον καρκίνο - Τα  νέα για την υγεία της

Σχετικά με το πότε θα επιστρέψει η πριγκίπισσα της Ουαλίας στις υποχρεώσεις της ο Roche είπε στο γαλλικό Gala: Δεν θα είναι το Πάσχα, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Αντιθέτως, γίνεται λόγος για τον Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Άσκοτ. Γνωρίζοντας την επιθυμία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο Τύπου. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/2024...

Ερωτηθείς για το αν ο οίκος των Ουίνδσορ περνά μία βαθιά κρίση ο έμπειρος βασιλικός αναλυτής απαντά:

«Πρέπει να δούμε τα γεγονότα ιστορικά. Αν συγκρίνετε τις αποκαλύψεις για τις ασθένεις του Καρόλου και της Κέιτ με τις μεγάλες κρίσεις που βίωσε το Στέμμα, δηλαδή την παραίτηση του Εδουάρδου Η΄ το 1936, το annus horribilis της βασίλισσας Ελισάβετ το 1992, με τον χωρισμό των τριών από τα τέσσερα παιδιά της και την πυρκαγιά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, και στη συνέχεια το 1997 με τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η κατάσταση δεν είναι τόσο κρίσιμη.

Αντιθέτως, η δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας έχει φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, πανομοιότυπο με τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ανακοίνωση των ασθενειών του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας για το Στέμμα».

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο
Μπορεί να συγκριθεί με τη Νταϊάνα 

Σύμφωνα με τον Mαρκ Ρος, δεν υπάρχει παραλληλισμός, γιατί η Νταϊάνα δεν ήταν πια μέλος της βασιλικής οικογένειας όταν γινόταν όλη αυτή η παρενόχληση με τους παπαράτσι.

«Ήταν εντελώς στο έλεός τους. Ενώ η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ προστατευμένη, πολύ περικυκλωμένη, δεν κινδυνεύει. Η μόνη σύγκριση που θα μπορούσε να γίνει είναι αυτή η ταμπέλα “πριγκίπισσα του λαού, πριγκίπισσα των καρδιών» τονίζει ο συγγραφέας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]