«Έθαψαν»  εκκλησία  στη Μύκονο στη βίλα του Αντώνη Ρέμου

27 Μαρτίου 2024

«Έθαψαν»  εκκλησία  στη Μύκονο στη βίλα του Αντώνη Ρέμου, ο νέος ιδιοκτήτης πολυτελής βίλας φαίνεται να έθαψε το εκκλησάκι που υπήρχε στο ακίνητο του.

Την αποκάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας της Μυκόνου Δημητρης Κουτσούκος. Ο ίδιος γνωστός για τον εθελοντισμό αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλει για να μαζέψει ότι μπορεί και να επαναφέρει το παραδοσιακό χρώμα της Μυκόνου, μαζί με ομάδα εθελοντών πήγαν την Κυριακή στην παραλία Φωκός για να την καθαρίσουν.

στην Μύκονο. Σύμφωνα με δημοσίευση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας

Όπως αναφέρει ο κ. Κουτσούκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε βίντεο και εικόνες από το σημείο αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού, ώστε να βεβαιωθεί ότι από κάτω από τη σωρό βρίσκεται το εκκλησάκι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, την βίλα είχε αγοράσει ο Αντώνης Ρέμος το 2010. Ωστόσο, την πούλησε πέρυσι σε Άραβα, με τους γείτονες να καταγγέλλουν πως το μπάζωμα έγινε για θρησκευτικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]