Χτύπησε τη μητέρα της με τηγάνι και τη σκότωσε 

26 Μαρτίου 2024

Χτύπησε τη μητέρα της με τηγάνι και τη σκότωσε, με την 26χρονη να καλεί το 911 και να ομολογεί ότι δολοφόνησε τη 46χρονη μητέρα της 

Πρόκειται για την 26χρονη Skydajah Patterson, η οποία βγήκε πρόσφατα από μονάδα θεραπείας ψυχικής υγείας και χτύπησε τη 46χρονη μητέρα της Selma Mclean τη Δευτέρα στις 03:40 π.μ. μέσα στο διαμέρισμά τους σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Έπειτα κάλεσε στον χειριστή έκτακτης ανάγκης και είπε «μόλις σκότωσα τη μαμά μου». Οι Αρχές πήγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν την 46χρονη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και την 26χρονη να κρατάει στα χέρια το ματωμένο τηγάνι.

Η 26χρονη είχε ακόμη στο χέρι της το αιματοβαμμένο τηγάνι και παραδέχτηκε ότι το χρησιμοποίησε για να χτυπήσει τη μητέρα της.

Η 26χρονη ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πήρε το τηγάνι και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τη μητέρα της με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

26χρονη δολοφόνησε την 46χρονη μητέρα της με τηγάνι στις ΗΠΑ – npress.gr

«Η νονά μου είπε ότι φοβόταν»

Η βαφτιστήρα του θύματος, Danaeyah Reynolds, 26 ετών, είπε στην The Post ότι η νονά της της έστελνε μηνύματα λίγο πριν από τη βάναυση δολοφονία – λέγοντας ότι φοβόταν τη Skydajah, η οποία είχε μόλις πρόσφατα βγει από ψυχιατρική πτέρυγα.

«Ήταν σε ψυχιατρική πτέρυγα τον Φεβρουάριο μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Άρχισε να ακούει φωνές και άρχισε να μιλά με αντρική φωνή χθες το βράδυ. Η νονά μου είπε ότι φοβόταν. Η Jamilla είπε ότι φοβόταν επειδή η Skydajah έλεγε ότι οι φωνές στο κεφάλι της της έλεγαν ότι [η νονά μου] ήταν επικίνδυνη. Όταν έφτασα εδώ κοίταξα μέσα και μπορούσα να δω αίμα στον καναπέ», πρόσθεσε. «Λένε ότι ήταν πολύ αργά για να την σώσουν. Άνοιξα την πόρτα και μόλις είδα αίμα» περιέγραψε η 26χρονη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]