Νέες απειλές από το ISIS: «Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα»

26 Μαρτίου 2024

Νέες απειλές από το ISIS: «Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα», για τους βασανισμούς των συλληφθέντων

Με ευθείες βολές κατά του Ρώσου προέδρου απαντά η ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση στα πλάνα με εμφανή τα σημάδια βασανισμού συλληφθέντων και προφυλακισθέντων για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση, το βράδυ της Παρασκευής, στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της Μόσχας.

Κατά τη μεταφορά των τριών υπόπτων στο περιφερειακό δικαστήριο Basmanny της Μόσχας την Κυριακή, ήταν εμφανείς οι μελανιές στα πρόσωπά τους εν μέσω αναφορών στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι βασανίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τις υπηρεσίες ασφαλείας. Πρόκειται για τους Dalerdzhon Mirzoyev 32 ετών, Saidakrami Rachabalizoda 30 ετών, Shamsidin Fariduni 25 ετών και Mukhammadsobir Faizov 19 ετών.

Το ISIS απειλεί τον Πούτιν: «Να περιμένετε σφαγή πολύ σύντομα» – permissos.gr

Σε πλάνα, που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, φαίνονται να έχουν αίμα στο πρόσωπο, πρησμένα μάτια, πληγές, ενώ ο τέταρτος ύποπτος μεταφέρθηκε στη δικαστική αίθουσα, σχεδόν αναίσθητος και σε αναπηρικό καροτσάκι.

Μετά τα βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με την Daily Mail, απείλησε ευθέως να «σφαγιάσει» τον Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι οι εικόνες αυτές απλώς αύξησαν τη «δίψα χιλιάδων αδελφών μας για ρωσικό αίμα».

H απειλητική ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους

«Προς όλα τα κτήνη της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν»

Προς όλους τους άγριους Ρώσους! Σταματήστε να βασανίζετε κρατούμενους του Ισλαμικού Κράτους.

Προσοχή! Μην νομίζετε ότι δεν έχουμε την ευκαιρία να σας εκδικηθούμε για τους αιχμάλωτους αδελφούς μας. Στην επίθεση της Παρασκευής, σας αποδείξαμε ότι, θεού θέλοντος, οι Μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Κράτους μπορούν να σας τιμωρήσουν για οποιαδήποτε φρίκη σας.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν με τα βασανιστήρια στα οποία υποβάλατε τους κρατούμενους, έχουν αυξήσει τη δίψα χιλιάδων αδελφών μας για το αίμα σας. Περιμένετε μια σφαγή, πολύ σύντομα. Αυτή τη φορά, θα σας χτυπήσουμε τόσο δυνατά στο κεφάλι που οι μελλοντικές γενιές, θεού θέλοντος, θα σας θυμούνται και αυτοί οι πόνοι και οι πληγές του παρελθόντος θα ξεχαστούν

Ναι! Πολύ βαριά, θανατηφόρα, αιματηρά, καυτά και καταστροφικά χτυπήματα! Περιμένετε! Περιμένετε μια σφαγή, θεού θέλοντος. Πολύ σύντομα, θεού θέλοντος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]