Μενίδι: Επεισοδιακή σύλληψη -Έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της πρώην του και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

24 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Επεισοδιακή σύλληψη, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της πρώην του και επιτέθηκε σε αστυνομικούς, στην οδό Αετόπετρας δύο νεαροί περιέλουσαν με βενζίνη ένα σταθμευμένο όχημα, από αντεκδίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω χωρισμού.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή των Αχαρνών, ένας 19χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για βία κατά υπαλλήλων, εμπρησμό κατά συναυτουργία, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι περιέλουσαν με βενζίνη, έθεσαν φωτιά σε αυτοκίνητο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο το επίμαχο αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα , οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα και παρά το γεγονός ότι οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν και αντιστάθηκαν, προσπαθώντας μάλιστα να χτυπήσουν τους αστυνομικούς, τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, με πλήθος κατηγοριών σε βάρος τους.

Μετά από έρευνα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αιχμηρό αντικείμενο με μήκος λάμας 13 εκατοστών και επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πινακίδες κυκλοφορίας οχήματος άλλου προσώπου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]