Ανατροπή στην υπόθεση με το πτώμα στα Ιωάννινα – «Αυτοκτονία» λέει ο ιατροδικαστής,  βρέθηκε 5σελιδο σημείωμα δίπλα του

22 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση με το πτώμα στα Ιωάννινα – «Αυτοκτονία» λέει ο ιατροδικαστής,  βρέθηκε 5σελιδο σημείωμα δίπλα του, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή δείχνει αυτοκτονία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σημείωμα προς τις Αρχές, ενώ υπάρχει και παρελθόν με ψυχιατρικό υπόβαθρο. Συγκεκριμένα, ο άνδρας είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει και το 2002,  αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Ιωάννινα: Αυτοκτονία «δείχνει» ο ιατροδικαστής για τον νεκρό- Βρέθηκε σημείωμα δίπλα του | LiFO
Ρούλα Πισπιρίγκου: "Αντε κρεμάσου" - Το απειλητικό μήνυμα που ισχυρίζεται... | Ελλάδα Ειδήσεις

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο αυτόχειρας ήταν ηλικίας 50 ετών, άφησε σημείωμα 4-5 σελίδων, με οδηγίες στην αστυνομία για το πώς θα πιάσουν το όπλο και θα το λύσουν από την χειροπέδα χωρίς να τραυματιστούν.

Ο 50χρονος είχε περάσει μαξιλαροθήκη στο κεφάλι του, έπειτα φόρεσε σακούλες σκουπιδιών σε κεφάλι και πόδια και τέλος πάτησε την σκανδάλη και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Μπήκε στη σακούλα και αυτοπυροβολήθηκε»: Ανατροπή με τον νεκρό άνδρα στα Γιάννενα

Το χρονικό της υπόθεσης

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωπες οι αστυνομικές αρχές σήμερα Παρασκευή 22/3 στα Ιωάννινα, καθώς βρήκαν τη σορό ενός άνδρα σε πάρκο της πόλης.

Το κεφάλι και τα πόδια του άνδρα, ο οποίος βρέθηκε στον λόφο της περιοχής Φρόντζου, βρίσκονταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, ενώ ο κορμός του ήταν εκτεθειμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, ο νεκρός άνδρας είχε δεμένο χέρι με χειροπέδα και στην άλλη μεριά κρεμόταν μια αλυσίδα με όπλο.

Το πτώμα αντίκρισε ένας ηλικιωμένος στην περιοχή, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία. Τα πρώτα σενάρια έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, με τις Αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες σε ενδεχόμενο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]