Εκτάκτως μεταφέρεται στην Αθήνα η 19χρονη φοιτήτρια με τη μηνιγγίτιδα

22 Μαρτίου 2024

Εκτάκτως μεταφέρεται στην Αθήνα η 19χρονη φοιτήτρια με τη μηνιγγίτιδα, εμφάνισε επιπλοκές στα άκρα και μεταφέρεται στο ΚΑΤ στην Αθήνα

Επιπλοκή με την υγεία της παρουσίασε η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία στα τέλη Φεβρουαρίου προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα.

Μηνιγγίτιδα: Συναγερμός στην Πάτρα - Θα χορηγηθούν εμβόλια και αντιβίωση  στις επαφές του φοιτητή

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 παρότι η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα κάτω άκρα, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά της στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για την φοιτήτρια που κατέρρευσε από μηνιγγίτιδα – Τεράστια πλέον τα ερωτήματα για τις αρρώστιες που «θερίζουν» την Ελλάδα | Karditsastakra

Υπενθυμίζουμε πως η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο Μαθηματικό Τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας, όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Ήταν το δεύτερο από τα τρία κρούσματα μεταξύ φοιτητών.

Κρίσιμες ώρες για την 42χρονη

Στο μεταξύ διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η 42χρονη που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και μεταφέρθηκε στην Πάτρα από το νοσοκομείο Πύργου.

Η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, που εργάζεται σε συσκευαστήριο στο Χάβαρι του Δήμου Ήλιαδας, στην Ηλεία είχε μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο, ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και αμέσως μεταφέρθηκε στον Πύργο και από εκεί στην Πάτρα.

Να σημειωθεί πως οι υγειονομικές υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογενειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]