Τροχαίο στην Κηφισίας – Σοβαρά προβλήματα με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων

21 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Κηφισίας – Σοβαρά προβλήματα με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Σοβαρά προβλήματα σημειώνονται αυτήν την ώρα όσον αφορά στην κίνηση στους δρόμους ιδίως μετά από ένα τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Κηφισίας.

Συγκεκριμένα το το τροχαίο ατύχημα έχει συμβεί στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα μέχρι να μετακινηθούν τα εμπλεκόμενα οχήματα η ουρά να έχει μεγαλώσει και ουσιαστικά να έχει ενωθεί με την κυκλοφοριακή συμφόρηση από το Μαρούσι και μετά.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 25′-30′ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα (Περίφ. Υμηττού) 10′-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10′-15΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα)

Στον Κηφισό στην κάθοδο η ουρά ξεκινά από την Κηφισιά και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω ενώ στην άνοδο δυσκολίες εντοπίζονται από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυξημένη κίνηση και στην κάθοδο της Μεσογείων, στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος της Αλίμου, στο λιμάνι του Πειραιά και στον Καρέα προς Κατεχάκη.

Καθυστερήσεις της τάξης των 20 λεπτών και στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο.

kinisi-pempti

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]