Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τις αιχμηρές δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη (video)

21 Μαρτίου 2024

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τις αιχμηρές δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη, «Είμαι μουδιασμένη, δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και το «Mega Καλημέρα», με αφορμή την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές.  Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος αναφέρθηκε στις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για τους ομοφυλόφιλους, ενώ μίλησε και για τη βαθιά πίστη του στον Θεό.

«Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη αν έχω προσβάλει κάποιον. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη» είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης, που επέμεινε στη δήλωσή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.

«Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου» σημείωσε στη συνέχεια.

«Τώρα που είναι περίοδος νηστείας θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: «Είμαι μουδιασμένη, δε μπορώ να σκεφτώ  τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του»

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη

Η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega σχολίασε τη συνέντευξη του Νίκου Αναδιώτη, με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι δε συμφωνεί με όσα είπε και αισθάνεται μουδιασμένη.

«Είμαι λίγο μουδιασμένη. Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δε νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του. Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο.

Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες. Δηλαδή η αμαρτία δεν είναι απαραίτητα κακή γιατί στη ζωή μας έχουμε έρθει για να κάνουμε και τα λάθη μας και τις κακές επιλογές μας για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Δε μπορώ να βαφτίσω αμαρτία στη ζωή κάτι, εκτός αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

faysbook.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]