Άφησαν την κόρη τους πεθαμένη σε ένα καναπέ για 20χρόνια 

21 Μαρτίου 2024

Άφησαν την κόρη τους πεθαμένη σε ένα καναπέ για 20χρόνια, σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης παιδιού

Η Λέισι Φλέτσερ, που είχε εμφανιστεί δημόσια για τελευταία φορά το 2002, όταν ήταν περίπου 16 ετών, ζύγιζε μόλις 43 κιλά όταν έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς της υπόθεσης, δεν είχε κουνηθεί από τον καναπέ όπου βρέθηκε βυθισμένη για τουλάχιστον 20 χρόνια.

Τη βρήκαν νεκρή «λιωμένη» στον καναπέ: Μακάβριο τέλος για 16χρονη, οι γονείς της άφησαν να σαπίσει η σορός της - ΦΩΤΟ
Τη βρήκαν νεκρή «λιωμένη» στον καναπέ: Μακάβριο τέλος για 16χρονη, οι γονείς της άφησαν να σαπίσει η σορός της | Enimerotiko.gr

Η μητέρα και ο πατέρας της Λέισι Φλέτσερ, της γυναίκας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε «λιωμένο» σε έναν καναπέ γεμάτο σκουλήκια στο σπίτι της οικογένειάς της, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση. Την Τετάρτη, η Σίλα και ο Κλέι Φλέτσερ καταδικάστηκαν ο καθένας σε 40 χρόνια κάθειρξη, αν και τα 20 θα έχουν αναστολή. Τους επιβλήθηκαν ακόμα πέντε χρόνια υπό επιτήρηση με αναστολή, μόλις τελειώσει η φυλάκισή τους.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας έκανε λόγο για μια σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης που στοιχειώνει ακόμα το μυαλό του, δύο χρόνια μετά.

«Εξαιτίας της δουλειάς μου έχω δει μέσα στα χρόνια κάθε είδους θάνατο, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Λέισι» είπε πει ο Έγουελ Μπίκαμ σε συνέντευξή του στη New York Post τον περασμένο μήνα. «Σε κανέναν δεν αξίζει να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο». Ο ίδιος πιστεύει ότι οι γονείς του κοριτσιού πρέπει να διέμεναν σε άλλον χώρο, αφού η μυρωδιά στο σπίτι ήταν απίστευτα φρικτή και δεν θα μπορούσαν να την αντέξουν.

Σύμφωνα με το «The Advocate», οι γονείς της Λέισι είχαν καταθέσει ότι η κόρη τους αρνήθηκε την ιατρική φροντίδα.

Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της οικογένειάς της στις 3 Ιανουαρίου 2022. Ήταν υπό την επίβλεψη των γονιών της, οι οποίοι ήταν οι φροντιστές της.

Την Τετάρτη οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι, λόγω της διανοητικής κατάστασης της Λέισι, δεν ήταν σε θέση να λάβει την απόφαση να αρνηθεί την ιατρική περίθαλψη.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν τότε στην κατοχή της εφημερίδας «The Advocate», οι αρχές ανέφεραν ότι το σώμα της Λέισι ήταν γεμάτο σκουλήκια «και περιττώματα στο πρόσωπο, το στήθος και την κοιλιά της».

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι το βάρος της είχε φτάσει 43 κιλά και ότι τα οστά της ήταν ορατά, όπως αναφέρουν οι WAFB 9 και WBRZ-TV.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρεθεί θετική σε τεστ για COVID-19.

Ο ιατροδικαστής στη Λουιζιάνα αποφάνθηκε ότι η Λέισι πέθανε από «οξεία ιατρική αμέλεια» που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που χρονολογείται τουλάχιστον από το 2010.

 Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]