Σ.Γονίδης: «Το τραγούδι της Eurovision είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει»(video)

20 Μαρτίου 2024

Σ.Γονίδης: «Το τραγούδι της Eurovision είναι παράξενο και η παραξενιά πουλάει», το μυαλό της είναι ξυράφι, είναι γάτα με πέταλα»

Συνέντευξη έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης στο «MEGA Καλημέρα» με αφορμή τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Πώς να ξεχάσω» «Κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο “Πώς να ξεχάσω”. Στον ελεύθερο χρόνο μου μ’ αρέσει να γραφώ ή να ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ - ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ || STAMATIS GONIDHS - APAGOREVETE - 2013 -  YouTube

«Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο. Η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες. Έχει δικό της στυλ.  Έχω παρακολουθήσει μια συνέντευξή της, το μυαλό της είναι ξυράφι, είναι γάτα με πέταλα»

Για τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις απάντησε: «Μα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν με ενοχλεί το ότι είμαι παππούς το ότι έχω 3 κορίτσια και 4 εγγόνια, αυτό είναι ευτυχία στη ζωή. Απλά είναι άσχημο και ενοχλητικό κάπως να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα της δουλειάς».

δείτε εδώ τι είπε:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]