Κοιμήθηκαν στην παραλία και έχασαν τα παιδιά τους – Τους ξύπνησε η αστυνομία (vidεο)

20 Μαρτίου 2024

Κοιμήθηκαν στην παραλία και έχασαν τα παιδιά τους, τους ξύπνησε η αστυνομία, δεν ξυπνούσαν με τίποτα. Το ζευγάρι κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων, ενώ ο άνδρας προσπάθησε να το σκάσει όταν του πέρασαν χειροπέδες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post η γυναίκα και ο άνδρας συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραμέληση ανηλίκων, καθώς φέρονται να μέθυσαν και να αποκοιμήθηκαν στην παραλία με τα δύο μικρά παιδιά τους ηλικίας πέντε και επτά ετών να περιπλανιούνται μόνα τους, χωρίς επίβλεψη.

Άλλοι λουόμενοι στην παραλία κάλεσαν τις Αρχές που φτάνοντας στο σημείο προσπάθησαν πολλάκις να ξυπνήσουν την Αλίσια Λάνγκλεϊ και τον αρραβωνιαστικό της Τίμοθι Στίβενς, που βρίσκονταν σε βαθύ λήθαργο μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Στο βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα το ζευγάρι που τελικά ξυπνάει, μοιάζει να είνι σε σύγχυση, ενώ ένας αστυνομικός τους ρωτά που είναι τα παιδιά τους, με τον Στίβενς να δείχνει απλώς προς τη θάλασσα, ενώ φαίνεται να παραπατά στην άμμο.

Φλοριντα: Κοιμήθηκαν στην παραλία και έχασαν τα παιδιά τους – Τους ξύπνησαν  αστυνομικοί (vid) - Tromaktiko.gr
Φλοριντα: Κοιμήθηκαν στην παραλία και έχασαν τα παιδιά τους – Τους ξύπνησαν  αστυνομικοί (vid) - Tromaktiko.gr

«Δεν ξέρεις που είναι;», τον ρωτάει ο αστυνομικός, αλλά απάντηση δεν παίρνει.

Τα δύο παιδιά ευτυχώς εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους να παίζουν στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, σε κοντινή απόσταση από την παραλία.

Ο Σερίφης της Κομητείας Βολούσια σχολιάζοντας το περιστατικό και τη σύλληψη των δύο 27χρονων, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς. «Διάβαζα την αναφορά των αστυνομικών και σκεφτόμουν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα» είπε συγκεκριμένα στο δίκτυο Fox35.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Στίβενς, ο οποίος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των δύο παιδιών, αλλά έχει αναλάβει τον ρόλο του κηδεμόνα τους, προσπάθησε να το σκάσει από τους αστυνομικούς, όμως σκόνταψε και έπεσε πάνω στην άμμο. Ο 27χρονος κατηγορείται ακόμη και για κατοχή αλκοολούχων ποτών στην παραλία.

newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]