Μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται από τη μηχανή και πέφτει από γέφυρα (video)

20 Μαρτίου 2024

Μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται από τη μηχανή και πέφτει από γέφυρα έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο, έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Βίντεο καταγράφει τις σοκαριστικές στιγμές κατά τις οποίες ένας μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται από τη μοτοσικλέτα του και περνά ιπτάμενος πάνω από μια γέφυρα, αφού έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Βίντεο-σοκ από τροχαίο στη Βρετανία: Μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε από  γέφυρα
Σοκαριστικό βίντεο: Μοτοσικλετιστής εκτινάσσεται από τη μηχανή και πέφτει από γέφυρα

Η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι ο 34χρονος οδηγός, Nikesh Mistry, είχε αναγκάσει τον αναβάτη να περάσει στη λάθος πλευρά του οδοστρώματος, καθώς έβγαιναν από κυκλικό κόμβο, στις 19 Νοεμβρίου 2022. Το βίντεο δημοσιεύεται τώρα από βρετανικά ΜΜΕ.

Μοτοσικλετιστής εκτοξεύεται από τη μηχανή και πέφτει από γέφυρα έπειτα από  σύγκρουση με αυτοκίνητο – Σοκαριστικό βίντεο - Newsbeast

Η μοτοσικλέτα εξωθήθηκε στα κιγκλιδώματα της γέφυρας, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να πέσει πριν το αυτοκίνητο συγκρουστεί με ένα αντίθετα κινούμενο όχημα.

Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο, ενώ οι επιβάτες των αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν εκεί με ασθενοφόρο.

Ο Mistry παραδέχθηκε δύο κατηγορίες για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού με επικίνδυνη οδήγηση και μία κατηγορία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και 10 μηνών και θα πρέπει να δώσει εκτεταμένες εξετάσεις οδήγησης πριν πάρει πίσω την άδειά του.

newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]