Γιάννης Πλούταρχος: «Άκουσα το πρώτο μου τραγούδι στο ραδιόφωνο ενώ κούρευα»

20 Μαρτίου 2024

Γιάννης Πλούταρχος, «Άκουσα το πρώτο μου τραγούδι στο ραδιόφωνο ενώ κούρευα», με πιάνουν τα κλάματα και εκεί λέω είναι η τελευταία μέρα που κάνω τον κομμωτή..

Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε στο πρώτο του τραγούδι «στις αρχές ταυτόχρονα με το τραγούδι ψάχνομαι με την κομμωτική και κάνω ένα δικό μου μαγαζί μετά από πολλά σεμινάρια στο εξωτερικό, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, κάνω την πρώτη μου δουλειά στην Minos-EMI, καθώς κούρευα ακούω στο ραδιόφωνο το πρώτο μου τραγούδι .. ” Ένας Θεός ” με πιάνουν τα κλάματα και εκεί λέω είναι η τελευταία μέρα που κάνω τον κομμωτή.. τέλος αλλάζω διαδρομή..»

Ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε και στην δυσλεξία που είχε «Ήμουν 4η Δημοτικού και είχε βγει ένας νόμος που τα μικρά χωριά έπρεπε να μεταφερθούν στα μεγαλύτερα για να κάνουν την εκπαίδευσή τους. Τότε αντέδρασαν οι κάτοικοι του χωριού και δεν μας πήγαιναν στο σχολείο.

Τη μισή τετάρτη και τη μισή πέμπτη δεν πήγα καθόλου σχολείο. Κάποια στιγμή πήγαμε, είχα κενά και το θέμα μου που ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Ανορθόγραφος και δεν τα κατάφερα ποτέ. Δεν μπόρεσε ποτέ να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ενώ διαβάζω ζαλίζομαι. Μπέρδευα τα γράμματα», είπε αρχικά ο Γιάννης Πλούταρχος και συνέχισε:

«Δεν ήμουν καθόλου καλός στο σχολείο. Κάποια στιγμή στην πρώτη Λυκείου τα παράτησα. Δεν τα κατάφερα ούτε στο Γενικό Λύκειο, ούτε στο Τεχνικό. Αγανάκτησα, τα έβαλα με τον εαυτό μου και έβαλα τα κλάματα και είπα ότι δεν μπορείς τίποτα και δεν κάνεις τίποτα. Ήταν και η μάνα μου δίπλα και έκλαιγα, ενώ οδηγούσα. Μου έλεγε: όλα τα κάνεις σωστά, μην λες τέτοια πράγματα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχολεία, εσύ να είσαι καλά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]